| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja 2 u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: prospero rep+ obadvojici, Zagor razbije sve ostale zajedno samo je jedan duh sa sjekirom Sto mu Darkwoodskih ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je jači? | |||
| Tarzan | | 24 | 36.36% |
| Batman | | 42 | 63.64% |
| Glasači: 66. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 Citat:
![]() Pa Zagor je najjači ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 "Tako mi svih bučkuriša moga dede apotekara" Je je lako je Zagoru bit faca kad ima neustrašivog Chica pored sebe, al Talični je sam samcat, samo on Jolly i cucak
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #45 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Majka svih pitanja 2 mislim da sam našlao slabu točku Zagoru, ko god da ga polije štirkom, one prugaste hlače i majca bi se toliko stisle da bi samo mogao ležat ko hrenovka na podu. ![]() i bonus pitanje, jel mislite da zagor ima rezervnu istu odjeću ili pere ovu istu stalno ili mu je pere Čiko ???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #46 (permalink) |
| charolastra | Re: Majka svih pitanja 2 Ili se ne pere
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Majka svih pitanja 2 Citat:
![]() nešto mi tu nije baš u redu ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Majka svih pitanja 2 Citat:
Yep Zagor je GAY
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Majka svih pitanja 2 nije sjeti se Gambit, Marie Laveau ili Fride Lang.. ili one unuke kapetana Fishlega. Zagor je veći *ebač nego što mislimo ali ovdje ionako nije riječ o njemu.. prije bih rek'o tako nešto za Batmana...a ne želim ni znat što je Tarzan radio s Čitom dok se nije pojavila Jane ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: batman, dvoboj, jane, tarzan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

samo je jedan duh sa sjekirom 

pametni znaju
29 49.....

sjeti se Gambit, Marie Laveau ili Fride Lang.. ili one unuke kapetana Fishlega. Zagor je veći *ebač nego što mislimo