| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja 2 u Društvo forumu; tarzan fizički polomi šišmišara mada bi ga ovaj vjerovatno ukebo s nekakvom high tech napravicom al da su ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je jači? | |||
| Tarzan | | 24 | 36.36% |
| Batman | | 42 | 63.64% |
| Glasači: 66. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 151
![]() | Re: Majka svih pitanja 2 tarzan fizički polomi šišmišara mada bi ga ovaj vjerovatno ukebo s nekakvom high tech napravicom al da su 1 na 1 bez oružja a čuj um caruje al snaga sisu valja
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 hm, teško pitanje - Batman ima više napravica, cool auto, tak mi je sav mračan i sexi, ali Tarzan bi ga dobio na ruku, ziher, uf ma Batman mi je malo žešći, ipak
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 Hehehe Pa ajde dobro, onda Tarzan ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 zaš ovo nije pitanje između superman.a i batman.a,ovo totalno ne stoji,tarzan nije imao šanse ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Majka svih pitanja 2 tarzan i batman?da tarzan dode u grad nebi imao sanse..da batman dode u sumu tarzan ga ubije..batman ima robina znaci batman je gay tarzan ima jane znaci on je normalan glas ide tarzanu ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Veteran | Re: Majka svih pitanja 2 batman ima onog starog batlera...znači nekrofil je ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: batman, dvoboj, jane, tarzan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

tarzan ima jane znaci on je normalan
glas ide tarzanu