| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja u Društvo forumu; i ja glasam za enterprajz (štit + fotonski topovi ) ni Borg ga nije uspio sredit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 211
![]() | Re: Majka svih pitanja ...paaa....ijako pitanje je malo...hmmm......ali pobijedio bi Enterprise..... ....gledajući film...S.D. ima samo lasere......dok Enterprise ima....ona photonska torpeda...tak nest.....jos dok sam pravio ST... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja Citat:
...pa zar si ozbiljno shvatio pitanje ![]() ajd barem netko ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Majka svih pitanja A sta ste napali decka jebote........ Takvim pitanjima smo se svi zamarali s 12 god........... SF je uvjek ostavljo mjesta za takva pitanja. Uostalom odite u videoteko i naic cete na filmove tipa "alien vs predator" ili cak "freddy vs jason" tako da je pitanje na mjestu i na takvim pitanjima redatelji negdje dizu miljune. I ja volim zvjezdane ratove i staze i volio bi pogledat takvu neku kombinaciju. Uostalom decko je postavio jednostavno pitanje i trazio je odgovor a ne da ga ispljujete.........osobno brijem da bi enterprise dobio ako nista drugo jer ga furaju pozitivci a oni uvjek svih nabuse u filmovima...... uostalom puno je brzi i okretniji i dobio bi na neku caku...
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja ma ne brini se...Ne shvacaj ovo osobno...Ja ti nikad nisam niti cu voljeti filmove, serije SF tematike... Ja sam ti najmanje kompetentna za davat misljenje... Smijesno mi uvijek bilo kako su ljudi zaludjeni time ... Al ako ti uzivas, samo daj...Svako ima svoje zadovoljstvo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #38 (permalink) | |||||||
| prof. Foruma | Re: Majka svih pitanja Mogu samo reć da ne znam koji ste vi frikovi koji omalovažavate kolegu Yodu, ako vi ne gledate SciFi serije, to apsolutno ne znači da drugi ne gledaju niti da ima išta loše u tome kaj netko gleda. Isto tako ja ne mogu vjerovat neke glupe komentare u ovoj temi, pa počnimo: Citat:
) ili koje serije vi gledate; Prison break? Lost? CSI?Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat: Citat:
![]() Citat:
| |||||||
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja Citat:
Sasvim je ok da razmišlja o tom...al mi je pitanje bilo smiješno. Kaj bi sad još trebo pazit koje riječi tipkam da se neko nebi rasplako potaknut mojim sasma grubimm komentarom. Svašta ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: majka, pitanja, svih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

) ni Borg ga nije uspio sredit

) ili koje serije vi gledate; Prison break? Lost? CSI?