Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja u Društvo forumu; i ja glasam za enterprajz (štit + fotonski topovi ) ni Borg ga nije uspio sredit...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-09-07, 15:01   #31 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Majka svih pitanja

i ja glasam za enterprajz (štit + fotonski topovi ) ni Borg ga nije uspio sredit
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 15:27   #32 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,351
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

fanatici jedni
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 16:33   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 211
ChrisMartin se izdvaja iz mase

...paaa....ijako pitanje je malo...hmmm......ali pobijedio bi Enterprise.....

....gledajući film...S.D. ima samo lasere......dok Enterprise ima....ona photonska torpeda...tak nest.....jos dok sam pravio ST...
ChrisMartin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 16:37   #34 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ChrisMartin Pogledaj Poruke
...paaa....ijako pitanje je malo...hmmm......ali pobijedio bi Enterprise.....

....gledajući film...S.D. ima samo lasere......dok Enterprise ima....ona photonska torpeda...tak nest.....jos dok sam pravio ST...
WTF ti to ozbiljno ...pa zar si ozbiljno shvatio pitanje
ajd barem netko
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 15:06   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 13
Poruka: 513
Yoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
WTF ti to ozbiljno ...pa zar si ozbiljno shvatio pitanje
ajd barem netko
Yoda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 15:55   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

A sta ste napali decka jebote........ Takvim pitanjima smo se svi zamarali s 12 god........... SF je uvjek ostavljo mjesta za takva pitanja. Uostalom odite u videoteko i naic cete na filmove tipa "alien vs predator" ili cak "freddy vs jason" tako da je pitanje na mjestu i na takvim pitanjima redatelji negdje dizu miljune. I ja volim zvjezdane ratove i staze i volio bi pogledat takvu neku kombinaciju. Uostalom decko je postavio jednostavno pitanje i trazio je odgovor a ne da ga ispljujete.........osobno brijem da bi enterprise dobio ako nista drugo jer ga furaju pozitivci a oni uvjek svih nabuse u filmovima...... uostalom puno je brzi i okretniji i dobio bi na neku caku...
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 17:23   #37 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Yoda Pogledaj Poruke
ma ne brini se...Ne shvacaj ovo osobno...Ja ti nikad nisam niti cu voljeti filmove, serije SF tematike... Ja sam ti najmanje kompetentna za davat misljenje... Smijesno mi uvijek bilo kako su ljudi zaludjeni time ... Al ako ti uzivas, samo daj...Svako ima svoje zadovoljstvo
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 18:00   #38 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Mogu samo reć da ne znam koji ste vi frikovi koji omalovažavate kolegu Yodu, ako vi ne gledate SciFi serije, to apsolutno ne znači da drugi ne gledaju niti da ima išta loše u tome kaj netko gleda.

Isto tako ja ne mogu vjerovat neke glupe komentare u ovoj temi, pa počnimo:
Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Staaaaaaaaaaaaaaaaaari mooooooj, o čem ti razmišljaš
Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
hahhhahaha ne mogu vjerovat da netko i o ovome razmišlja hahaha
Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
12 godina, Darth Vaderov executor...'ko bi pobjedio....o jebote...nekada se ovdje raspravljalo......bolje da ništa ne govorim.....vrijeme je da odem u......
Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
samo ću napisat
Citat:
Pravi autor: lotr0510 Pogledaj Poruke
ja mislim da bi ih rodney i del u ovome rasturili
Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Koje pitanje
Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
O čemu ti razbijaš glavu...
Vi inače pljujete po nečijem hobiju, isto se tako može postaviti pitanje na kaj vi razmišljate u slobodno vrijeme (sigurno nešto produktivno ) ili koje serije vi gledate; Prison break? Lost? CSI?
Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Vidim da imaš samo 12 godina, ali evo nešto puno bolje o čemu bi mogo razmišljat i dvoumit se...

Pusti te izmišljene letjelice misli na nešto pametnije, kao na ove dvije gore...
Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
12 godina, a....

okani se tih fikšn sranja, vrijeme je da počneš skupljat viruse na netu,

ustvari ne moraš nigdje ići, samo se spusti malo niže na forumu...

http://www.croportal.net/forum/zene/
Drkanje po photoshopiranim djevojkama je sigurno puno produktivnije
Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Inace bih rekao GET A LIFE... al necu biti prost... ajd polako odrasti ces... pogledaj malo po netu o geekovima i nerdovima i kako oni izgledaju u 20-ima,30-ima... sigurno ne zelis biti takav
Inteligentan, da ima para, da, to sigurno nitko ne želi, i samo zato kaj gleda SciFi serije odmah nema život? Serija inače traje cca. 40 minuta, a ako spavaš 8 sati preostaje ti više od 15 sati dnevno da se iživiš ko životinja.
Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke

da majka svih pitanja!
Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Joj koji simpa djecak...Al evo ti moj savjet ... Kad napunis 18 dodji ponovno postavit topic '' MAJKA SVIH PITANJA '' i vidjet ćeš da ti to definitivno neće biti ništa ovomo slično....Doduše bit će nešto '' svemirsko'' nešto s drugog planeta....svi vi koji imate 18, pa i manje, a muskog ste roda znate što...ovaj tko je to
Pa njemu trenutno jest, a kolegica je to dobro opisala, za koju godinu to više neće bit, osim toga SciFi serije gleda dosta ljudi, a rang godina varira od 10 do 50, pa čak i više, iznenadili bi se da takvo nešto gleda i ženska populacija, ima dosta ženskih osoba koje gledaju SciFi serije, a vjerujte mi na riječ da nisam još vidio neku koja spada pod vaša predrasudna razmišljanja (ružna, debela i puna prišteva)
Citat:
Pravi autor: Yoda Pogledaj Poruke
Bas sam sa frendovima prico i postavilo se pitanje ko bi pobjedio u fajtu?

Darth Vaderov executor class Super Star Destroyer

ili Enterprise

Ja mislim da bi Star destroyer pobjedio al moji frendovi kazu da Enterprise ima stitove a Destroyer nema pa da bi zato Enterprise pobjedio!!! LOL n00bovi pa Destroyer naravno ima stitove jos u filmu oficir kaze da se maximaliziraju stitovi naprijed prije neg onaj X-wing uleti u zapovijedni most! Znaci ima stitove al su bili na krivom mjestu!
Citat:
Pravi autor: fear me Pogledaj Poruke
A sta ste napali decka jebote........ Takvim pitanjima smo se svi zamarali s 12 god........... SF je uvjek ostavljo mjesta za takva pitanja. Uostalom odite u videoteko i naic cete na filmove tipa "alien vs predator" ili cak "freddy vs jason" tako da je pitanje na mjestu i na takvim pitanjima redatelji negdje dizu miljune. I ja volim zvjezdane ratove i staze i volio bi pogledat takvu neku kombinaciju. Uostalom decko je postavio jednostavno pitanje i trazio je odgovor a ne da ga ispljujete.........osobno brijem da bi enterprise dobio ako nista drugo jer ga furaju pozitivci a oni uvjek svih nabuse u filmovima...... uostalom puno je brzi i okretniji i dobio bi na neku caku...
Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Enterprise bi sigurno pobjedio.
Yoda drago mi je da gledaš SciFi serije i da te to zanima, moje mišljenje je isto tako da bi Enterprise sigurno pobijedio jer ako samo gledaš SW se više orijentira na borbe Jedija nego na svemirske borbe, tako da su svemirski brodovi u SW katastrofalno napravljeni, Vaderov Executor je jako glomazan, dok je Enterprise pokretljiv, neznam dal gledaš ST, ali negdje na početku TNG-a ti se spominje Picardov manevar, koji se sastoji od odlaženja u warp i pojavljivanja na drugoj strani, što bi uništilo Executor, jer njemu treba poduže da se okrene i počne pucati, iako Enterprise nema neograničen broj foton torpeda, sa fazorima i pokretljivošću bi ga definitivno uništio. Vaderov executor bi imao šanse samo sa brodovima u serijama koje isto nemaju extra-klasne tj. razvijene brodove, na primjer Battlestar Gallactica ili Battlestar Pegasus, te naravno bilo kojeg broda u Fireflyu

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Pustite dečka. Nemojte mu se smijat. Ja bi sve dao da imam 12 godina i da je to najveći problem koji mi pada na pamet..
Ne razumijem se u te svemirske stvari. Valjda nikad nisam imao vremena za to.
Ipak, majstore, mislim da to pitanje nije za muški kutak. To ti ide više pod "filmovi" ili hm.."humor"?
Da, tema više spada pod serije.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 19:03   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

a da netko premjesti ovu temu?!
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 22:02   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Mogu samo reć da ne znam koji ste vi frikovi koji omalovažavate kolegu Yodu, ako vi ne gledate SciFi serije, to apsolutno ne znači da drugi ne gledaju niti da ima išta loše u tome kaj netko gleda.

Isto tako ja ne mogu vjerovat neke glupe komentare u ovoj temi, pa počnimo:
Vi inače pljujete po nečijem hobiju, isto se tako može postaviti pitanje na kaj vi razmišljate u slobodno vrijeme (sigurno nešto produktivno ) ili koje serije vi gledate; ...
Aj ti sad lijepo skini svoj pravednički plašt i ne kenjaj...ja nisam zajebavo lika nego sam se začudio postavljenom pitanju...i nisam vidio da lik ima 12 god.

Sasvim je ok da razmišlja o tom...al mi je pitanje bilo smiješno.
Kaj bi sad još trebo pazit koje riječi tipkam da se neko nebi rasplako potaknut mojim sasma grubimm komentarom.

Svašta
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: majka, pitanja, svih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114