| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Aj ti sad lijepo skini svoj pravednički plašt i ne kenjaj...ja nisam zajebavo lika ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Majka svih pitanja Citat:
Samo mi je glupo kad netko postavi konstruktivno pitanje (a postavio ga je) da se odgovara sa ne konstruktivnim odgovorom i zajebavanjem istoga. Npr. vidio sam da je netko (ne ovdje) postavio oglas da kupuje već gotov portal ili web stranicu i već se našla ekipa koja je odgovarala sa prodajem 2 kile stranica, kaj si lijen da napraviš svoju itd. Ja znam da se ti voliš zajebavat, ali postoji mjesto za to ![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja E pa ak je za tebe ovo konstruktivno pitanje i ak oko ovog pitanja možeš argumentirano voditi ikakvu raspravu...onda fakat. Meni je smiješno...ja se zajebavam jer sam zato na forumu...svi već znaju da je 90 % mojih postova gluposti i zajebancija, a oni koji ne znaju skužit će...pogotovo oni koji ovo sve shvaćaju malo preozbiljno. Ja nisam rekao da je on zbog tog pitanja glup, retardiran...ovakav ili onakav, nego me iskreno nasmijao pitanjem i zato sam postao svoju reakciju... i za kraj ću ubacit onu već izlizanu frazu:" Ko god tvara temu mora znat da će dobit i dobre , ali i loše reakcije." Ne moramo svi gladit autora perom po guzici samo zato kaj je otvorio temu...tolko o tome svemu. Pozdrav.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... Zadnji Uredio Adolon : 22-09-07 u 12:32. |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Majka svih pitanja Citat:
Konstruktivno je pitanje, pitao je pitanje na koje se odgovara opcija A ili opcija B i da se obrazloži odgovor: Citat:
Vjerojatno nezna da ima SciFi forumova, ne samo u svijetu već i RH, i vjerojatno nezna da SciFi serije gleda i ženska populacija pa je vjerojatno zato to pitanje u ovoj dretvi. A jedno od najvećih rasprava na SciFi tematiku je ko bi u izravnoj borbi pobjedio, Q ili Alterani. No to pitanje neću tu postavljat jer neznam kolko ljudi gleda SciFi i kolko ljudi uopće zna ko su Q, a pogotovo ko su Alterani. | ||
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja ma ne bi zatvorila...ovdje ima pravo svatko pitat tko sta zeli, al mislim smijesno je...to moram priznat ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #50 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Majka svih pitanja Citat:
Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: majka, pitanja, svih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.