Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Aj ti sad lijepo skini svoj pravednički plašt i ne kenjaj...ja nisam zajebavo lika ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-07, 23:25   #41 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Majka svih pitanja

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Aj ti sad lijepo skini svoj pravednički plašt i ne kenjaj...ja nisam zajebavo lika nego sam se začudio postavljenom pitanju...i nisam vidio da lik ima 12 god.

Sasvim je ok da razmišlja o tom...al mi je pitanje bilo smiješno.
Kaj bi sad još trebo pazit koje riječi tipkam da se neko nebi rasplako potaknut mojim sasma grubimm komentarom.

Svašta
Ja nemam kaj skidati (ne posjedujem nikakav "pravednički štit")

Samo mi je glupo kad netko postavi konstruktivno pitanje (a postavio ga je) da se odgovara sa ne konstruktivnim odgovorom i zajebavanjem istoga.

Npr. vidio sam da je netko (ne ovdje) postavio oglas da kupuje već gotov portal ili web stranicu i već se našla ekipa koja je odgovarala sa prodajem 2 kile stranica, kaj si lijen da napraviš svoju itd.

Ja znam da se ti voliš zajebavat, ali postoji mjesto za to
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 12:30   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

E pa ak je za tebe ovo konstruktivno pitanje i ak oko ovog pitanja možeš argumentirano voditi ikakvu raspravu...onda fakat.

Meni je smiješno...ja se zajebavam jer sam zato na forumu...svi već znaju da je 90 % mojih postova gluposti i zajebancija, a oni koji ne znaju skužit će...pogotovo oni koji ovo sve shvaćaju malo preozbiljno.
Ja nisam rekao da je on zbog tog pitanja glup, retardiran...ovakav ili onakav, nego me iskreno nasmijao pitanjem i zato sam postao svoju reakciju...
i za kraj ću ubacit onu već izlizanu frazu:" Ko god tvara temu mora znat da će dobit i dobre , ali i loše reakcije."
Ne moramo svi gladit autora perom po guzici samo zato kaj je otvorio temu...tolko o tome svemu.

Pozdrav.
dok se pored mene budis ti...

Zadnji Uredio Adolon : 22-09-07 u 12:32.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 13:44   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 20
Poruka: 422
TBWS4E se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lotr0510 Pogledaj Poruke
ja mislim da bi ih rodney i del u ovome rasturili
TBWS4E je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 14:18   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 13
Poruka: 478
Yoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz mase

Da! sta me svi napadate ko da sam sto zna bog pito ...
Da je pitanje bilo u nes sexualnom stilu kao naprimjer: gdje prvo u guzu ili šupak onda bi kao bilo ok za pitat?
Yoda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 16:22   #45 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
E pa ak je za tebe ovo konstruktivno pitanje i ak oko ovog pitanja možeš argumentirano voditi ikakvu raspravu...onda fakat.

Meni je smiješno...ja se zajebavam jer sam zato na forumu...svi već znaju da je 90 % mojih postova gluposti i zajebancija, a oni koji ne znaju skužit će...pogotovo oni koji ovo sve shvaćaju malo preozbiljno.
Ja nisam rekao da je on zbog tog pitanja glup, retardiran...ovakav ili onakav, nego me iskreno nasmijao pitanjem i zato sam postao svoju reakciju...
i za kraj ću ubacit onu već izlizanu frazu:" Ko god tvara temu mora znat da će dobit i dobre , ali i loše reakcije."
Ne moramo svi gladit autora perom po guzici samo zato kaj je otvorio temu...tolko o tome svemu.

Pozdrav.
Ntiko te ni ne traži da gladiš nečiju guzicu.

Konstruktivno je pitanje, pitao je pitanje na koje se odgovara opcija A ili opcija B i da se obrazloži odgovor:
Citat:
Pravi autor: Yoda Pogledaj Poruke
Bas sam sa frendovima prico i postavilo se pitanje ko bi pobjedio u fajtu?

Darth Vaderov executor class Super Star Destroyer ili Enterprise
Dal se može raspravljat? Pa naravno da može onaj ko je gledao tu seriju/film, dal se može raspravljati o prison breakeu?

Vjerojatno nezna da ima SciFi forumova, ne samo u svijetu već i RH, i vjerojatno nezna da SciFi serije gleda i ženska populacija pa je vjerojatno zato to pitanje u ovoj dretvi.

A jedno od najvećih rasprava na SciFi tematiku je ko bi u izravnoj borbi pobjedio, Q ili Alterani.

No to pitanje neću tu postavljat jer neznam kolko ljudi gleda SciFi i kolko ljudi uopće zna ko su Q, a pogotovo ko su Alterani.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:00   #46 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Jbte, ovo će potrajat
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:40   #47 (permalink)
dežurni spammer XD

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,183
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

da sam ja mod zadužen za ovaj podforum ova tema bi odavno bila Locked jer je stvarno glupa

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:48   #48 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

ma ne bi zatvorila...ovdje ima pravo svatko pitat tko sta zeli, al mislim smijesno je...to moram priznat
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:52   #49 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
da sam ja mod zadužen za ovaj podforum ova tema bi odavno bila Locked jer je stvarno glupa
Heh upravo zato i nisi moderator...
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:59   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
Što su govorili još u staroj Grčkoj:
Citat:
Nema glupih pitanja. Postoje samo glupi odgovori!
No offence.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: majka, pitanja, svih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113