Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Da su žene dobri vozaci vozile bi formulu, motore ili bilo sta od auto sportova... ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 00:28   #91 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,860
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Da su žene dobri vozaci vozile bi formulu, motore ili bilo sta od auto sportova... ne kazem da sve ne znaju vozit..nije to ni do znanja..vec tako rođeno..slabije reaguju...mozda nekad sto bi i mogle izbjeci (neki udes) ne izbjegnu, zato ste se prepadnu,izgube...
od 100% , 10% su ok vozaci...
sva sreća da nisi čuo za Michelle Mouton, izuzetnu vozačicu relija (proslavila se u audiju Quattro, a odustala kad su ukinuli grupu B jer su auti postali preslabi za njen ukus) ili sestru Stirlinga Mossa (i suprugu erica Carlssona) Pat Moss, a tu su u F1 bile i Maria Theresa de Fillipis, Desire Wilson (jedna pobjeda u Aurora F1 seriji koja se vozila sa suvremenim F1 bolidima), Lella Lombardi (osvojila ETCC) i Divina Gallica, ako me sjećanje ne vara. Danas u USA ti voze Daniza Patrick, Milka duno i mislim Sarah Fisher ...

A o predratnim GP vozačicama koje su se nosile s muškima poput Elisabeth Junek (uz Mouton vjerojatno najbolja vozačica) ili Mmme Helle-Nice (imam ti i dobru sliku na kojoj ne nosi ništa osim šala ), Kay Petre da ne pričam. Nažalost, bila je tu i zloglasna Violette Morris.

Argument ti je jednako šupalj kao da si rekao da crnci ne znaju voziti jer ih baš i nema u autosportu...

P.S. Vidim da ti je shelby Eleonor išla odgovoriti pa bi vas dvoje moglo zanimati pogledati ovo: Atlas F1 Bulletin Board - Women drivers!

Zadnji Uredio Wolf-HR : 30-06-07 u 00:35.
Wolf-HR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 17:03   #92 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eh, ne bih se nadovezivao na vlastitu poruku, no zaboravio sam petu vozačicu u modernoj F1- Giovannu Amati...

A za Shelby- možda je sa simanja filma (a ni u filmu nije vozila), no evo ti dvije zgodne sličice, pa da vidim što muški ne vole vozačice:

Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 23:32   #93 (permalink)
Akademik Foruma

Ne znam zašto pokazuje samo jednu sliku... Evo druge:

Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 23:44   #94 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,183
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Svatko tko se vozi sa mnom prezadovoljan je, čak i dečko iz opelteama je sjeo sa mnom, prvi put na suvozačevo sjedalo a da je na vozačevom bila ženskica pa da ga je malo provozala, i bome me pohvalio...

il možda zato što sam tada vozila corsu

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 01:06   #95 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: eraser Pogledaj Poruke
trbalo bi napraviti naljepnice "žena za volanom" zbog naše sigurnosti
Najbolja stvar koju sam čuo!!! Nobelova!
Imam nekoliko loših iskustava, najgore da nijednom one nisu bile krive ali kao da privlače sranje da se desi! Zamro sam od straha od tad!
Zato sad samo ja vozim njih uz izgovor da je bolje da ja vozim...
I još pričaju da ih je strah od ovog, onog...
JAO
Belial je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 01:22   #96 (permalink)
Akademik Foruma

OK, evo malo o Michelle Mouton. Pobjednica 4 relija za svjetsko prvenstvo ('81 San Remo, '82 Portugal, Brazil i Akropolis) sa suvozačicom Fabriziom Pons u Audiju Quattro grupe B, te pobjednica jedne od najpoznatijih brdskih utrka Pikes Peak '85 u Audiju Quattro S1 (za razliku od današnjih reli autića dotični je navodno imao oko 550KS, bez kontrole proklizavanja, ABS-a, svakojake elektronike i gluposti*). '82 završava na 2. mjestu u ukupnom poretku svjetskog Prvenstva, a mnogi Röhrlov naslov u Opel Asconi umnogome pripisuju nepouzdanosti Audija...

* auti grupe B su toliko krotka i umilna čeljad, da im je danas potpuno zabranjeno utrkivanje

A ovako je izgledao auto za Pikes Peak:

Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 13:26   #97 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 12
racer26 se izdvaja iz mase

danica patrick
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg danica2fv7.jpg (68.1 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg danicatk3.jpg (100.4 KB, 12 pogleda)
racer26 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 14:32   #98 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,889
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ružnjikava je...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 15:50   #99 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,430
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ovako... moje mišljenje da su muškarci puno spretniji od žena u vožnji,samo jedino šta mi volimo stisnuti gas pa se ubijemo al globalno gledajuću žene baš nisu dobre za volanom,premda ima i nekih koje voze ok
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 15:56   #100 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,512
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja sam šofer, ja sam šofer vozim kola jaka, od Opela pa do teretnjaka
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114