| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Da su žene dobri vozaci vozile bi formulu, motore ili bilo sta od auto sportova... ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
A o predratnim GP vozačicama koje su se nosile s muškima poput Elisabeth Junek (uz Mouton vjerojatno najbolja vozačica) ili Mmme Helle-Nice (imam ti i dobru sliku na kojoj ne nosi ništa osim šala ), Kay Petre da ne pričam. Nažalost, bila je tu i zloglasna Violette Morris.Argument ti je jednako šupalj kao da si rekao da crnci ne znaju voziti jer ih baš i nema u autosportu... P.S. Vidim da ti je shelby Eleonor išla odgovoriti pa bi vas dvoje moglo zanimati pogledati ovo: Atlas F1 Bulletin Board - Women drivers!
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. Zadnji Uredio Wolf-HR : 30-06-07 u 00:35. | |
| | |
| | #92 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Eh, ne bih se nadovezivao na vlastitu poruku, no zaboravio sam petu vozačicu u modernoj F1- Giovannu Amati... A za Shelby- možda je sa simanja filma (a ni u filmu nije vozila), no evo ti dvije zgodne sličice, pa da vidim što muški ne vole vozačice: ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Svatko tko se vozi sa mnom prezadovoljan je, čak i dečko iz opelteama je sjeo sa mnom, prvi put na suvozačevo sjedalo a da je na vozačevom bila ženskica pa da ga je malo provozala, i bome me pohvalio... ![]() il možda zato što sam tada vozila corsu ![]() |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Najbolja stvar koju sam čuo!!! Nobelova! Imam nekoliko loših iskustava, najgore da nijednom one nisu bile krive ali kao da privlače sranje da se desi! Zamro sam od straha od tad! Zato sad samo ja vozim njih uz izgovor da je bolje da ja vozim... I još pričaju da ih je strah od ovog, onog... JAO |
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? ![]() OK, evo malo o Michelle Mouton. Pobjednica 4 relija za svjetsko prvenstvo ('81 San Remo, '82 Portugal, Brazil i Akropolis) sa suvozačicom Fabriziom Pons u Audiju Quattro grupe B, te pobjednica jedne od najpoznatijih brdskih utrka Pikes Peak '85 u Audiju Quattro S1 (za razliku od današnjih reli autića dotični je navodno imao oko 550KS, bez kontrole proklizavanja, ABS-a, svakojake elektronike i gluposti*). '82 završava na 2. mjestu u ukupnom poretku svjetskog Prvenstva, a mnogi Röhrlov naslov u Opel Asconi umnogome pripisuju nepouzdanosti Audija... * auti grupe B su toliko krotka i umilna čeljad, da im je danas potpuno zabranjeno utrkivanje ![]() A ovako je izgledao auto za Pikes Peak: ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Ružnjikava je... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #99 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? ovako... moje mišljenje da su muškarci puno spretniji od žena u vožnji,samo jedino šta mi volimo stisnuti gas pa se ubijemo al globalno gledajuću žene baš nisu dobre za volanom,premda ima i nekih koje voze ok ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

.jpg)