| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ja sam šofer, ja sam šofer vozim kola jaka, od Opela pa do teretnjaka samo ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Po mom mišljenju žene imaju u prosjeku nešto lošije sposobnosti vožnje nego muškarci. Prije svega su nesigurne u sebe, ali razlika je u tome šta će žena obično samo ogrebat auto u zid ili nešto, a muški kad ga razbije onda ga pošteno razbije jer je nabijao gas ko stoka, tako da muški imaju puno puno više prometnih nesreća nego žene. Dobro , činjenica je da je i postotak muških vozača puno veći od ženskih, ali žene barem u toj svojoj nesigurnosti neće brzo vozit pa neće baš razlupat auto totalka. Iznenadili biste se, ali znam i neke žene koje voze bolje od puno muških, a ima i muških koji katastrofalno voze. Ali ipak ako se gleda postotak mislim da su muškarci bolji vozači i bolje se snalaze u raznim situacijama u vožnji.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
Imaš 4 auta...onda ti ne znaš prodati auto![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Malo da stručno pametujem (kao tehničar prometa i student prometa ):Da bi neka osoba bila sposobna za upravljati vozilom mora imati 2 karakteristike: motoričke sposobnosti i snalaženje u prostoru..... U velikom postotku muškarci imaju te 2 karakteristike razvijenije..... Iako, postoje i žene s velikim stupnjem razvoja tih karakteristika i muškaraca sa slabijim stupnjem razvoja..... S druge pak strane, žene su svjesne svojih mogućnosti, tj. za razliku od muških, defanzivnije pristupaju vožnji i ne ulaze toliko često u rizične situacije..... Zato su žene-vozačice malo zastupljene u statistikama poginulih u prometu...... U struci ne postoje izrazi "loš vozač" i "nezna vozit auto". Tim izrazima je uvriježeno nazvati osobu (mušku ili žensku svejedno) koja nema dovoljno razvijene gore navedene karakteristike...... Zato radi nelogične manevre na cesti i zato osbu nazivamo "lošim vozačem"
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #109 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? kako si to fino stručno objasnio ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
jel' ti to govoriš o meni ili ..... ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

samo ti vozi 

Imaš 4 auta...onda ti ne znaš prodati auto
):