| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Jaaaako mali broj ženskih vozača zapravo dobro vozi. No najjače mi je što su radili istraživanja tko sigurnije vozi. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Lokacija: Osijek Godina: 24
Poruka: 5
![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Jaaaako mali broj ženskih vozača zapravo dobro vozi. No najjače mi je što su radili istraživanja tko sigurnije vozi. I kažu da su žene sigurnije...a issa ti... Pa kako neće biti sigurn kada voze polako i preoprezno! No kako su one u jednoj krajnosti, mi smo u drugoj. Žene piz*e kako mi jurcamo, a mi piz*dimo kako one sporo voze... Začarani krug.... ![]() |
| | |
| | #122 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? evo sad ću vam ispričat događaj ove subote... i tako zagrijavamo vam se mi na delti(pijemo),i ono vidiš žensku u autu zagasi joj se jednom auto,drugi put,treći put,četvrti put,peti put(svi su joj se smijali)..... šta vam to dokazuje? ženske nemaju pojma o vožnji,držte se vi kuhanja ![]()
__________________ |
| | |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? dođi, dođi da ti skuham ja jedan MojDoktor.hr : ARSEN – OTROV KRALJEVA I KRALJ MEĐU OTROVIMA a nisi se nikad zapitao zašto žene uvijek nadžive svoje muževe? ![]() ________________________________________________________ P.S. i tako sjedim ja u kafiću i vidim nekog klinju od 18ak godina kako se prenemaže u tatinom autu i zabija u ogradu sa strane ceste ..... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.