Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Jaaaako mali broj ženskih vozača zapravo dobro vozi. No najjače mi je što su radili istraživanja tko sigurnije vozi. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 12:35   #121 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 24
Poruka: 5
flacus se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Jaaaako mali broj ženskih vozača zapravo dobro vozi. No najjače mi je što su radili istraživanja tko sigurnije vozi. I kažu da su žene sigurnije...a issa ti...

Pa kako neće biti sigurn kada voze polako i preoprezno! No kako su one u jednoj krajnosti, mi smo u drugoj. Žene piz*e kako mi jurcamo, a mi piz*dimo kako one sporo voze...

Začarani krug....
flacus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 15:44   #122 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,359
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

evo sad ću vam ispričat događaj ove subote...

i tako zagrijavamo vam se mi na delti(pijemo),i ono vidiš žensku u autu zagasi joj se jednom auto,drugi put,treći put,četvrti put,peti put(svi su joj se smijali)..... šta vam to dokazuje? ženske nemaju pojma o vožnji,držte se vi kuhanja
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 15:57   #123 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
držte se vi kuhanja
dođi, dođi da ti skuham ja jedan MojDoktor.hr : ARSEN – OTROV KRALJEVA I KRALJ MEĐU OTROVIMA

a nisi se nikad zapitao zašto žene uvijek nadžive svoje muževe?

P.S. i tako sjedim ja u kafiću i vidim nekog klinju od 18ak godina kako se prenemaže u tatinom autu i zabija u ogradu sa strane ceste .....
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 16:01   #124 (permalink)
***M@nga***

Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar

žene nadžive svoje muževe zato jer znaju kuhati

ps.dođi da te ja provozam pa ćeš vidjet kako se vozi
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 16:02   #125 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

može, dođi na ručak kod mene prije
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 16:03   #126 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ja mislim da sam kao mali pao sa lipe

kako mi se oftopičari

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 16:03   #127 (permalink)
***M@nga***

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
može, dođi na ručak kod mene prije
može,šta je za ručak
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 20:44   #128 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,236
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Jednog dana i ti ćeš bit dobar vozač. MOžda.
pa ja jesam odličan vozač
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 20:56   #129 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Kao vozačima ništa, a kao vozačicama svašta. Dobro se voze kad drže mjenjač u rukama.

Zadnji Uredio Korozija : 24-09-07 u 20:59.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 08:55   #130 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
pa ja jesam odličan vozač
Mooožda jednog dana kad budeš veliki.

Iako ti toliko spominješ boga u svojim psovkama kao da ste vas dva vršnjaci, niste. Još si premlad da bi bila istina ovo što tvrdiš.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114