| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Tamian i Spasoje, dečki, nemam ništa protiv vas, ali ja vidim da se podudara viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
gdje to dokazano?? gdje si to vidila?? bas bi i ja volio da vidim...
__________________ malosutra.org Zadnji Uredio DinoB : 28-09-07 u 19:33. | |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? googlaj i vidit ces nesican se tocno vise u kojim novinama sam to citala, na kojoj internet stranici sam bila, koju tv-emisiju sam gledala... ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #163 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
Evo quoteao sam svoje mišljenje da bih objasnio zašto žene imaju manje prometnih, kao prvo , sporije voze pa ako imaju nesreću imaju ogreban auto a ne totalku. A kao drugo ima ih manje u ukupnom postotku vozača.Kao treće rijetko kad ćete vidjet ženu da ide vozit pijana ko majka. A i problem je šta pola muških vozača misli da su schumaheri, i onda rade pizdarije po cesti. Jebiga žena je malo nesposobnija za parkirat i proć kroz usko, al će malo otesat auto o zid, a ne poginut u provaliji. Ali inače, šta se tiče baš sposobnosti vožnje, mislim da su u postotku muškarci bolji. | |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Zna dosta žena odlično vozit, al' one šta neznaju, brate stvarno ne znaju. U top 10 najglupljih sudara šta sam ja vidio 9 su bile žene, al bija je jedan lik, iša je u rikverc i pravac na neko parkirano auto jedno 10m iza sebe. Ljudi mu mašu, viču, ništa on nije skonto (išao je ko puž- usput), udarija je u auto i jadan je popalio (valjda od panike) sva četiri, upalija je brisače i naravno upalija se alarm. Auto mu je izgledalo ko božićno drvce... |
| | |
| | #167 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 03-10-07 u 00:27. | |
| | |
| | #168 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
,ja sam mu rekao na ljep način,nije mi se dalo svađat ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon | |
| | |
| | #169 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
...ni tebe niko ne tjera da čitaš moje postove. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:52.

Pali gume a ne dušu