Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Tamian i Spasoje, dečki, nemam ništa protiv vas, ali ja vidim da se podudara viš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-07, 19:30   #161 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,459
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Tamian i Spasoje, dečki, nemam ništa protiv vas, ali ja vidim da se podudara više stvari:
-volite se hvalit kako ste dobri vozači
-volite se hvalit kako volite lokat
-volite prilično maštovite psovke u kojima se spominje bog
-imate manje od 20 godina (nikad ne podcjenjujem nikog za razliku od vas)

Ne treba bit jako pametan pa vidjet da to jednostavno nije slučajno.

Moj savjet koji ne morate prihvatit: Izbacite barem neke od ovih svari da vam bog ne podmetne nogu kada budete pijani jurili po cesti.
lijepo si ih spustila na zemlju ....rep+

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke

dokazano je da zene imaju manje udesa s autom nego muskarci..
gdje to dokazano?? gdje si to vidila?? bas bi i ja volio da vidim...

Zadnji Uredio DinoB : 28-09-07 u 19:33.
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 07:06   #162 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke

gdje to dokazano?? gdje si to vidila?? bas bi i ja volio da vidim...

googlaj i vidit ces

nesican se tocno vise u kojim novinama sam to citala,
na kojoj internet stranici sam bila, koju tv-emisiju sam gledala...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 11:57   #163 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,247
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Po mom mišljenju žene imaju u prosjeku nešto lošije sposobnosti vožnje nego muškarci.

Prije svega su nesigurne u sebe, ali razlika je u tome šta će žena obično samo ogrebat auto u zid ili nešto, a muški kad ga razbije onda ga pošteno razbije jer je nabijao gas ko stoka, tako da muški imaju puno puno više prometnih nesreća nego žene. Dobro , činjenica je da je i postotak muških vozača puno veći od ženskih, ali žene barem u toj svojoj nesigurnosti neće brzo vozit pa neće baš razlupat auto totalka.

Iznenadili biste se, ali znam i neke žene koje voze bolje od puno muških, a ima i muških koji katastrofalno voze.

Ali ipak ako se gleda postotak mislim da su muškarci bolji vozači i bolje se snalaze u raznim situacijama u vožnji.

Evo quoteao sam svoje mišljenje da bih objasnio zašto žene imaju manje prometnih, kao prvo , sporije voze pa ako imaju nesreću imaju ogreban auto a ne totalku. A kao drugo ima ih manje u ukupnom postotku vozača.Kao treće rijetko kad ćete vidjet ženu da ide vozit pijana ko majka.
A i problem je šta pola muških vozača misli da su schumaheri, i onda rade pizdarije po cesti. Jebiga žena je malo nesposobnija za parkirat i proć kroz usko, al će malo otesat auto o zid, a ne poginut u provaliji.

Ali inače, šta se tiče baš sposobnosti vožnje, mislim da su u postotku muškarci bolji.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 21:06   #164 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika to sam samo ja

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 21
Poruka: 40
to sam samo ja se izdvaja iz mase

JA SAM CURA AL SVEJEDNO MISLIM DA ŽENE VOZE LOOOOŠE...
to sam samo ja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 21:25   #165 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-09-07
Godina: 19
Poruka: 12
mali-zeko se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mali-zeko

kako koja...ima žena koje puno bolje voze od muškaraca...ja kao mladi vozač nisam do sad imao loših iskustava s ženskim vozačima
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 00:08   #166 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Zna dosta žena odlično vozit, al' one šta neznaju, brate stvarno ne znaju. U top 10 najglupljih sudara šta sam ja vidio 9 su bile žene, al bija je jedan lik, iša je u rikverc i pravac na neko parkirano auto jedno 10m iza sebe. Ljudi mu mašu, viču, ništa on nije skonto (išao je ko puž- usput), udarija je u auto i jadan je popalio (valjda od panike) sva četiri, upalija je brisače i naravno upalija se alarm. Auto mu je izgledalo ko božićno drvce...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 00:24   #167 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Tamian i Spasoje, dečki, nemam ništa protiv vas, ali ja vidim da se podudara više stvari:
-volite se hvalit kako ste dobri vozači
-volite se hvalit kako volite lokat
-volite prilično maštovite psovke u kojima se spominje bog
-imate manje od 20 godina (nikad ne podcjenjujem nikog za razliku od vas)

Ne treba bit jako pametan pa vidjet da to jednostavno nije slučajno.

Moj savjet koji ne morate prihvatit: Izbacite barem neke od ovih svari da vam bog ne podmetne nogu kada budete pijani jurili po cesti.
ajde ne seri, nepoznaš me uopće.........odakle ti znaš da se ja samo hvalim kao dobar vozač.........pa bog te jebo vozim motore od 6raz osnovne, a auto od srednje...........priznam da volim lokat, ali tada izbjegavam vožnju.....................i čisto mi puca kurac šta ti misliš o meni,opijaj se i ti, psuj boga i vozi pijan,jebe mi se.............. ja ovdje imam svoje prijatelje i zajebavam se s njima, a tebe nitko ne sili da čitaš moje i spasojove postove
Yeah

Zadnji Uredio tamijan : 03-10-07 u 00:27.
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 00:26   #168 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
ajde ne seri, nepoznaš me uopće.........odakle ti znaš da se ja samo hvalim kao dobar vozač.........pa bog te jebo vozim motore od 6raz osnovne, a auto od srednje...........priznam da volim lokat, ali tada izbjegavam vožnju.....................i čisto mi puca kurac šta ti misliš o meni,opijaj se i ti, psuj boga i vozi pijan..... ja ovdje imam svoje prijatelje i zajebavam se s njima, jebe mi se za takve ljubomorne luzere kao što si ti...........................
dobro si mu rekao ,ja sam mu rekao na ljep način,nije mi se dalo svađat
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 09:58   #169 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
ajde ne seri, nepoznaš me uopće.........odakle ti znaš da se ja samo hvalim kao dobar vozač.........pa bog te jebo vozim motore od 6raz osnovne, a auto od srednje...........priznam da volim lokat, ali tada izbjegavam vožnju.....................i čisto mi puca kurac šta ti misliš o meni,opijaj se i ti, psuj boga i vozi pijan,jebe mi se.............. ja ovdje imam svoje prijatelje i zajebavam se s njima, a tebe nitko ne sili da čitaš moje i spasojove postove
Šta je, lagano planeš? To su ti simptomi puberteta. Daj se malo kontroliraj. Izgledaš smješno. Napuhan si ko balon. Pazi da ne staneš na neki trn.

...ni tebe niko ne tjera da čitaš moje postove.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 14:12   #170 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114