Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tamijan ajde ne seri, nepoznaš me uopće.........odakle ti znaš da se ja samo hvalim kao dobar ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-07, 15:46   #171 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,730
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
ajde ne seri, nepoznaš me uopće.........odakle ti znaš da se ja samo hvalim kao dobar vozač.........pa bog te jebo vozim motore od 6raz osnovne, a auto od srednje...........priznam da volim lokat, ali tada izbjegavam vožnju.....................i čisto mi puca kurac šta ti misliš o meni,opijaj se i ti, psuj boga i vozi pijan,jebe mi se.............. ja ovdje imam svoje prijatelje i zajebavam se s njima, a tebe nitko ne sili da čitaš moje i spasojove postove
Ajd Lauda smiri malo doživljaje i ne vrijeđaj okolo...

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Opet se bilježim za one s dna koje nisu pukle ...

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 15:48   #172 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Dorina & Wonderwall

Može tak?
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 15:55   #173 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,730
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Dorina & Wonderwall-ica

Može tak?

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 16:05   #174 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zakon
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 00:03   #175 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Šta je, lagano planeš? To su ti simptomi puberteta. Daj se malo kontroliraj. Izgledaš smješno. Napuhan si ko balon. Pazi da ne staneš na neki trn.

...ni tebe niko ne tjera da čitaš moje postove.
pa naravno da ću planut kad me netko jebe u zdrav mozak a nema pojma o čemu priča
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 11:39   #176 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

u principu žene su lošiji vozači od muškaraca jer nisu toliko zainteresirane za auta kao oni, njima je bitno da se prevezu di oće, a muškarcima to mora bit pila ipo. ali dapače ima žena šta voze 10 puta bolje nego muški, ali opet muškarci kao bolji vozači predvladavaju.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 11:51   #177 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kuzhish ja s sdijem od 64 konjskih snaga i volanom pod mojim rukama derem-perem presretače..tak da ono..niko nije bolji do mene..a zhene zhene..ah dobro sad..nechemo generalilalizirarat..al ono znash..isprse se do volana tak da vide semafor..jebotre..a mjenjach im je onda 5 metara iza leđa..
a ima dobrih vozachica..al te na prste mosh brojat..a opet je to glupo uspoređivat..kad puno manje zhena vozi..kuish..recimo mene zhena mozhe vozit jedino kad nisam pijan..zato jer bi ju zajebaval da kak to vozi pa bi se razbili nekam..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 18:30   #178 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
kuzhish ja s sdijem od 64 konjskih snaga i volanom pod mojim rukama derem-perem presretače
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 21:51   #179 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,050
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

to ni ja ne bi uspio napraviti da imam 2.5 promila
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 23:33   #180 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

o onima koje voze ko zmajevi mogu sam rec da bi zaspal u autu da me one voze...dakle bez ikakve griznje savjesti i bojazni za svoj zivot bi se dal u njihova kola....a s ovima kaj su nabijene na sofersajbu i koriste sise umjesto zracnih ne bi nikad sel u auto....ne kazem da su automatski lose vozacice al cim vidim tu pozu nije mi svejedno i znam da nekaj ne stimenzi...

al najbolje bi mi bilo da recimo da imam curu ja nju naucim vozit....prvo osnove pa onda ostalo.....a medu tim ostalim naravno i neke ahemmmm.....egzibicije...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114