| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tamijan ajde ne seri, nepoznaš me uopće.........odakle ti znaš da se ja samo hvalim kao dobar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
Opet se bilježim za one s dna koje nisu pukle ... | |
| | |
| | #175 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? pa naravno da ću planut kad me netko jebe u zdrav mozak a nema pojma o čemu priča
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? u principu žene su lošiji vozači od muškaraca jer nisu toliko zainteresirane za auta kao oni, njima je bitno da se prevezu di oće, a muškarcima to mora bit pila ipo. ali dapače ima žena šta voze 10 puta bolje nego muški, ali opet muškarci kao bolji vozači predvladavaju.
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? kuzhish ja s sdijem od 64 konjskih snaga i volanom pod mojim rukama derem-perem presretače..tak da ono..niko nije bolji do mene..a zhene zhene..ah dobro sad..nechemo generalilalizirarat..al ono znash..isprse se do volana tak da vide semafor..jebotre..a mjenjach im je onda 5 metara iza leđa.. a ima dobrih vozachica..al te na prste mosh brojat..a opet je to glupo uspoređivat..kad puno manje zhena vozi..kuish..recimo mene zhena mozhe vozit jedino kad nisam pijan..zato jer bi ju zajebaval da kak to vozi pa bi se razbili nekam.. |
| | |
| | #180 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? o onima koje voze ko zmajevi mogu sam rec da bi zaspal u autu da me one voze...dakle bez ikakve griznje savjesti i bojazni za svoj zivot bi se dal u njihova kola....a s ovima kaj su nabijene na sofersajbu i koriste sise umjesto zracnih ne bi nikad sel u auto....ne kazem da su automatski lose vozacice al cim vidim tu pozu nije mi svejedno i znam da nekaj ne stimenzi... al najbolje bi mi bilo da recimo da imam curu ja nju naucim vozit....prvo osnove pa onda ostalo.....a medu tim ostalim naravno i neke ahemmmm.....egzibicije...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

...

Pali gume a ne dušu