Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Mislim da smo mi muski ogromnim dijelom krivi za takvu predodžbu o ženama vozacima. Naime, po defaultu zena je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-07, 18:11   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,046
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Mislim da smo mi muski ogromnim dijelom krivi za takvu predodžbu o ženama vozacima. Naime, po defaultu zena je los vozac i takav stav smo "usadili" u gotovo svaku zenu. Ali cim ti nekome uspijes dokazati/pokazati da nije to istina vidis kako su zene iste ako ne i bolji vozaci od nas muskih (smirenije su ako nista drugo). I znam vise deckiju kojima ne bi ni pikulu dao da voze zbog stila (agresivnosti) i umijeca koordinacije da voze. A isto tako znam i jako puno vozacica koje su pažljivije/smirenije/koncentriranije u voznji. Ali zato lokalni balkanero vidi trebicu kako normalno čeka da joj se oslobodi cesta da se moze priključiti bez ikakve nepotrebne zurbe i počne bjesomučno trubiti zato jer eto nije na vrijeme uljetila kad je mogla... (naravno, tada bi nasilno oduzimala prednost pa time i mozda izazvala sudar). Time ju naravno uplaši, ona počne raditi sranja po cesti (ja bi počeo raditi sranja kad bi mi bik od 100 kila mrtve vage počeo trubiti jer bi bjezao glavom bez obzira od čelave kamatarčuge u crnom BMW-u)
Jedino što me smeta kod zena je nedostatak "komunikacije" sa ostalim vozacima. Redovito kada nekoga propustim od muskih mi bar nekako pokazu zahvalnost. Zene jaaako rijetko
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 18:14   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ak ništ drugo, ženama bolje ide mjenjanje brzina! hiihii
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 18:15   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

mišljenje mi je podijeljeno..
uglavnom nemam lošije mišljenje o ženskama kao vozačima..
al svaki put kad neka ženska neš zajebe u prometu,
uvijek kažem "žena, naravno" il tak neš...

U Njemačkoj imaju posebna parkirna mjesta za žene...
pa vjerojatno je to dokaz da su generalno ipak lošiji vozači..
al to je generalno, nek se komadi ne ljute
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:01   #14 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

ja imam sestričnu koja vozi kao Schumacher......odlično, jebeno brzo i sigurno...ali takva je u životu konkretna i sposobna...nije neka njonjava....vjerojatno ima puno i do toga...do tog općeg samopouzdanja i sigurnosti u sebe
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 21:59   #15 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
ak ništ drugo, ženama bolje ide mjenjanje brzina! hiihii
ti se to zezaš? najjače mi je kad na semaforu ženska kreće, ubaci u treću umjesto u prvu, onda joj se zgasi auto i psuje kakav je to auto kad nemre krenut.
Muški smirenije reagiraju u nekim situacijama, ne paničare i bolje parkiraju (veći su, bolje vide).
kad ženske ubacuju u brzinu, mjenjač im zaruži kao na traktoru, kaj ne znaju stisnut spojku da kraja? Čast iznimkama, ali ja mislim da su muški bolji vozači.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 22:36   #16 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
ti se to zezaš? .

hiiihiii, vidim da sam prekratko vrijeme prijavljena na ovaj forum, da bi ljudi štekali na kaj aludiram!

no problemo!

p.s. ja mjenjam brzine sa dva prsta i uopće ne ubacujem u krivu i auto mi se nikada ne gasi!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 16:39   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-12-06
Godina: 23
Poruka: 25
woodstock se izdvaja iz mase

pa normalno da su žene lošije...opet kažem čast iznimkama....al malo je takvih
woodstock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 21:09   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 6
eraser se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
pravi stereotip, onda bi 95 % muškaraca trebalo imati auto kričave boje kako bi se znalo da je frajer za volanom
ili nemaš šaru ili imaš kričavi auto
eraser je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:42   #19 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ne znam šta je šara, a auto je pomalo kričav ...uglavnom nagledao sam se svakakvih debilizma od strane žena, ali još više od muškaraca tako da mi je to o ženama kao inferiornim vozačima malo ofucano too much...
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 17:10   #20 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

hahahahahahahaha boze dragi... moja sestra,teta,par legica ko im dade vozacku hahahahaha grozno...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114