ak ništ drugo, ženama bolje ide mjenjanje brzina! hiihii![]()
Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Mislim da smo mi muski ogromnim dijelom krivi za takvu predodžbu o ženama vozacima. Naime, po defaultu zena je los ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
ak ništ drugo, ženama bolje ide mjenjanje brzina! hiihii![]()
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
mišljenje mi je podijeljeno..
uglavnom nemam lošije mišljenje o ženskama kao vozačima..
al svaki put kad neka ženska neš zajebe u prometu,
uvijek kažem "žena, naravno" il tak neš...
U Njemačkoj imaju posebna parkirna mjesta za žene...
pa vjerojatno je to dokaz da su generalno ipak lošiji vozači..
al to je generalno, nek se komadi ne ljute
pametni znaju
ja imam sestričnu koja vozi kao Schumacher......odlično, jebeno brzo i sigurno...ali takva je u životu konkretna i sposobna...nije neka njonjava....vjerojatno ima puno i do toga...do tog općeg samopouzdanja i sigurnosti u sebe
....žrtva sam bludnih misli....
ti se to zezaš? najjače mi je kad na semaforu ženska kreće, ubaci u treću umjesto u prvu, onda joj se zgasi auto i psuje kakav je to auto kad nemre krenut.
Muški smirenije reagiraju u nekim situacijama, ne paničare i bolje parkiraju (veći su, bolje vide).
kad ženske ubacuju u brzinu, mjenjač im zaruži kao na traktoru, kaj ne znaju stisnut spojku da kraja? Čast iznimkama, ali ja mislim da su muški bolji vozači.
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
pa normalno da su žene lošije...opet kažem čast iznimkama....al malo je takvih
ne znam šta je šara, a auto je pomalo kričav...uglavnom nagledao sam se svakakvih debilizma od strane žena, ali još više od muškaraca tako da mi je to o ženama kao inferiornim vozačima malo ofucano too much...
hahahahahahahaha boze dragi... moja sestra,teta,par legicako im dade vozacku hahahahaha grozno...
![]()
samo rakija.......i Osjecko![]()