| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; evo i bisera s druge strane...za nevjerovati....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 26
Poruka: 441
![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? 538_2005-3-11_19-12-16_Žena za volanom.jpg 548_2005-3-12_21-32-53_Žena za volanom 2.jpg mislim da ovo sve govori o ženama kao vozačima.. ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Najgore voze bas oni koji misle da su najbolji na cesti, i to su u pravilu muskarci. jos nisam vidila zenu koja prolazi 3 semafora kroz crveno, a muske sam itekako vidila da to rade. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Mislim da ima i izuzetaka. Ima i pokoja bolja vozačica od muškog ja takvih poznajem nekoliko i nikad joj ne bi odbio da me vozi bilo gdje ako zatreba. Možda sam sigurniji s njom nego sa muškim spolom.
__________________ Mate |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Mislim da se previše svima utuvilo u glavu da su žene loši vozači, to su više predrasude , nego istine, žene vjerojatno jesu malo lošije u parkiranju i to, ali imaju npr. puno manje prometnih nesreća nego muškarci! Žene možda i nisu lošiji vozači nego su previše nesigurne u sebe, a muški su pak presigurni pa opet naprave neku glupost! Žena će prije malo ostrugat auto, al muški ako ga razbije će ga razbit total zbog divljačke vožnje, tako da to dođe na kraju neznam ko je bolji vozač, al mislim da su se svakako nekako usadile previše te predrasude u naše mozgove! Jer znam neke ženske koje stvarno dobro voze, a i neke muške koji očajno voze, tako da mislim da spol ne bi trebao biti mjerilo sposobnosti u vožnji, jer svaki čovjek ima određene sposobnosti i to ne bi trebalo imati veze sa spolom! Žene bi jednostavno trebale bit malo sigurnije i ne bojat se toliko svega oko sebe dok voze |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? mislim da su u prosjeku ukupno gledano bolji vozači muškarci iako ima žena koje jako dobro voze i skidam im kapu i bolje od nas muških,i ženkih i muških vozača ima i dobrih i loših...
__________________ U grudima zemljotres u mudima spermoples |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

Do you feel lucky, Punk? 

U grudima zemljotres u mudima spermoples