Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; evo i bisera s druge strane...za nevjerovati.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-07, 18:02   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

evo i bisera s druge strane...za nevjerovati....

tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 10:59   #22 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dije musper???

Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
Dije musper??? se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Zene,opasnost na cestama....sto puta sam se uvjerio u to,katastrofa...al cast iznimkama kao sto je moja mama,vozi bolje od vecine muskaraca
Dije musper??? je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 14:24   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ima ih jako dobrih,ali bolje ne
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 20:33   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 26
Poruka: 441
crni225 se izdvaja iz mase

538_2005-3-11_19-12-16_Žena za volanom.jpg 548_2005-3-12_21-32-53_Žena za volanom 2.jpg

mislim da ovo sve govori o ženama kao vozačima..
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 21:00   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-03-07
Godina: 20
Poruka: 32
klepa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klepa

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Pa zar je ovo moguće........

Što mislite o ženama kao vozačima????

joj koja gluperda
gledam vec 5 put i nevjerujem
joj koja gluperda
klepa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 00:48   #26 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,211
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Najgore voze bas oni koji misle da su najbolji na cesti, i to su u pravilu muskarci. jos nisam vidila zenu koja prolazi 3 semafora kroz crveno, a muske sam itekako vidila da to rade.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 08:57   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma zene su nesigurne pa u svoj silnoj nesigurnosti naprave glupost, a muskarci su pak previse sigurni i skloni qurcenju pa da bi ispali face - naprave glupost... dakle... nema razlike u konacnom ishodu
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:35   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-03-07
Godina: 41
Poruka: 43
mdebel28 se izdvaja iz mase

Mislim da ima i izuzetaka. Ima i pokoja bolja vozačica od muškog ja takvih poznajem nekoliko i nikad joj ne bi odbio da me vozi bilo gdje ako zatreba. Možda sam sigurniji s njom nego sa muškim spolom.
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 00:38   #29 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,340
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Mislim da se previše svima utuvilo u glavu da su žene loši vozači, to su više predrasude , nego istine, žene vjerojatno jesu malo lošije u parkiranju i to, ali imaju npr. puno manje prometnih nesreća nego muškarci!
Žene možda i nisu lošiji vozači nego su previše nesigurne u sebe, a muški su pak presigurni pa opet naprave neku glupost!
Žena će prije malo ostrugat auto, al muški ako ga razbije će ga razbit total zbog divljačke vožnje, tako da to dođe na kraju neznam ko je bolji vozač, al mislim da su se svakako nekako usadile previše te predrasude u naše mozgove!
Jer znam neke ženske koje stvarno dobro voze, a i neke muške koji očajno voze, tako da mislim da spol ne bi trebao biti mjerilo sposobnosti u vožnji, jer svaki čovjek ima određene sposobnosti i to ne bi trebalo imati veze sa spolom!
Žene bi jednostavno trebale bit malo sigurnije i ne bojat se toliko svega oko sebe dok voze
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 21:39   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 10
zero_q1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zero_q1 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zero_q1 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zero_q1

mislim da su u prosjeku ukupno gledano bolji vozači muškarci iako ima žena koje jako dobro voze i skidam im kapu i bolje od nas muških,i ženkih i muških vozača ima i dobrih i loših...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108