Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Mislim da se previše svima utuvilo u glavu da su žene loši vozači, to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-07, 21:40   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Godina: 20
Poruka: 10
zero_q1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zero_q1 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zero_q1 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zero_q1
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Mislim da se previše svima utuvilo u glavu da su žene loši vozači, to su više predrasude , nego istine, žene vjerojatno jesu malo lošije u parkiranju i to, ali imaju npr. puno manje prometnih nesreća nego muškarci!
Žene možda i nisu lošiji vozači nego su previše nesigurne u sebe, a muški su pak presigurni pa opet naprave neku glupost!
Žena će prije malo ostrugat auto, al muški ako ga razbije će ga razbit total zbog divljačke vožnje, tako da to dođe na kraju neznam ko je bolji vozač, al mislim da su se svakako nekako usadile previše te predrasude u naše mozgove!
Jer znam neke ženske koje stvarno dobro voze, a i neke muške koji očajno voze, tako da mislim da spol ne bi trebao biti mjerilo sposobnosti u vožnji, jer svaki čovjek ima određene sposobnosti i to ne bi trebalo imati veze sa spolom!
Žene bi jednostavno trebale bit malo sigurnije i ne bojat se toliko svega oko sebe dok voze
ti nemaš pravo glasa prvo se pokaži na cesti ,ajde vidimo se ionako sutra navečer na maturalnoj
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 22:08   #32 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Slažem se da ima puno žena koje super voze. I muških koji voze da ti je pametnije sklonit se s ceste dok ne prođe.

Moja mama je, naprimjer, razbila auto u dvorištu kad je tek položila (prije 10 godina). Danas vozi oprezno, a opet sigurnije od tate koji radi milijun i jednu stvar za volanom, a u životu je prešao najmanje 5 milijuna km. Meni to isto nekad zna ići na živce. Ja za sebe smatram da vozim prilično odgovorno.

Zadnji Uredio prospero : 29-03-07 u 22:14.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 13:38   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 626
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Žene uglavnom nisu neki vozači, ali ima ih opet dosta koje znaju vozit
tomcraft je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 19:04   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 30
Poruka: 15
burek10kn se izdvaja iz mase

evo par slikica koje sve govore...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1p.jpg (32.7 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg 2p.jpg (55.0 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg 189_v.jpg (21.3 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg 4437_max.jpg (53.9 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg 220673_max.jpg (32.4 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg ZENA_ZA_VOLANOM_1.JPG (51.8 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg womanmotorcycle6.jpg (37.5 KB, 11 pogleda)
burek10kn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 23:24   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 527
grim se izdvaja iz mase

nakon sta sam se s jednom curom vozia, totalno mi se promjenilo misljenje o zenskim vozacima. do tada sam dva puta promislia uc ili ne u auto. nakon te voznje - moze me vozit di god zeli... jer netko ko uspije stic s jednog kraja grada (victe) do drugog (skalice) u 5 min s ne bas jakim autom u podne - skidam kapu..
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 07:56   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

u osnovi žene imaju dva problema za volanom :

1) strah - koji mnoge sputava, što je po meni stvarni iracionalno, jer ako te strah, onda nemoj ni sjedat za volan, a ako sjedneš, onda se riješi toga, jer je to najgore od svega kaj možeš imat dok voziš

2) genetika - nisu žene genetski loši vozači, nego je stvar u dokazanim razlikama u razvoju mozga i načinu korištenja mozga, žene su puno bolji verbalni tipovi, dok se muškarci puno bolje snalaze u prostoru (posljedica miliona godina di su žene odgajale djecu, a muški lovili hranu) .... meni je normalno da dok vozim, da jednostavno pamtim di su drugi auti u prostoru i da se recimo prestrojim u sekundi (neki su se vozili sa mnom pa znaju ), ali još nisam čuo ni od jedne cure da tako reagira ... zbog iste stvari se cure "lošije" parkiraju - jednostavno imaju nešto slabiji osjećaj i za veličinu auta i odnose u prostoru ...

to ne znači da žene lošije voze, nego na drugi način ... naravno, uz vježbu se sve to može promjenit, a i ovo nije 100%-tno pravilo ... ima iznimaka u svemu.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 19:44   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

sad gledam ovaj snimak i slicice i nemogu vjerovat sta majka rodi.....uzas...ali vjerujem da ima i sa muske strane nekih fantoma koji rade iste takve gluposti...mozda cak i gore...

mislim da su muški ipak bolji vozači ali opet postoje iznimke kao recimo Alenka Jurašić koja vozi auto slalom i na zadnjoj utrci u Zgb je bila u generalnom poredku 4 od ukupno 114 što muških što ženskih
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 23:33   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Ja osobno znam par žena koje su sposobnije i bolje vozačice od nekih muških šta ih znam, ali zato i znam par njih kojima je bolje da nikad ne ulaze u auto jer su prijetnja za sebe i okolinu.
Danas je auto potriba i nisu svi nadareni za vožnju ko šta ja nisam nadaren za curling, al eto svi danas moraju vozit i najmanje 60 posto žena kriminalno vozi ili radi straha, ukočenosti ko zna...
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 23:47   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Ja osobno znam par žena koje su sposobnije i bolje vozačice od nekih muških šta ih znam, ali zato i znam par njih kojima je bolje da nikad ne ulaze u auto jer su prijetnja za sebe i okolinu.
Danas je auto potriba i nisu svi nadareni za vožnju ko šta ja nisam nadaren za curling, al eto svi danas moraju vozit i najmanje 60 posto žena kriminalno vozi ili radi straha, ukočenosti ko zna...
ponudi im masažu.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 23:53   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Uviijek, kažu da iman maserske prste...
Šumi kak si večeras evo meni propala večer,zajebalo me, popio par pivi za zabavu, kaj nisi sa Svetlanom i Danijelom izašao večeras
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114