| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Mislim da se previše svima utuvilo u glavu da su žene loši vozači, to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
prvo se pokaži na cesti ,ajde vidimo se ionako sutra navečer na maturalnoj ![]()
__________________ U grudima zemljotres u mudima spermoples | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Slažem se da ima puno žena koje super voze. I muških koji voze da ti je pametnije sklonit se s ceste dok ne prođe. Moja mama je, naprimjer, razbila auto u dvorištu kad je tek položila (prije 10 godina). Danas vozi oprezno, a opet sigurnije od tate koji radi milijun i jednu stvar za volanom, a u životu je prešao najmanje 5 milijuna km. Meni to isto nekad zna ići na živce. Ja za sebe smatram da vozim prilično odgovorno.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 29-03-07 u 22:14. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? nakon sta sam se s jednom curom vozia, totalno mi se promjenilo misljenje o zenskim vozacima. do tada sam dva puta promislia uc ili ne u auto. nakon te voznje - moze me vozit di god zeli... jer netko ko uspije stic s jednog kraja grada (victe) do drugog (skalice) u 5 min s ne bas jakim autom u podne - skidam kapu..
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? u osnovi žene imaju dva problema za volanom : 1) strah - koji mnoge sputava, što je po meni stvarni iracionalno, jer ako te strah, onda nemoj ni sjedat za volan, a ako sjedneš, onda se riješi toga, jer je to najgore od svega kaj možeš imat dok voziš 2) genetika - nisu žene genetski loši vozači, nego je stvar u dokazanim razlikama u razvoju mozga i načinu korištenja mozga, žene su puno bolji verbalni tipovi, dok se muškarci puno bolje snalaze u prostoru (posljedica miliona godina di su žene odgajale djecu, a muški lovili hranu) .... meni je normalno da dok vozim, da jednostavno pamtim di su drugi auti u prostoru i da se recimo prestrojim u sekundi (neki su se vozili sa mnom pa znaju ), ali još nisam čuo ni od jedne cure da tako reagira ... zbog iste stvari se cure "lošije" parkiraju - jednostavno imaju nešto slabiji osjećaj i za veličinu auta i odnose u prostoru ...to ne znači da žene lošije voze, nego na drugi način ... naravno, uz vježbu se sve to može promjenit, a i ovo nije 100%-tno pravilo ... ima iznimaka u svemu. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? sad gledam ovaj snimak i slicice i nemogu vjerovat sta majka rodi.....uzas...ali vjerujem da ima i sa muske strane nekih fantoma koji rade iste takve gluposti...mozda cak i gore... mislim da su muški ipak bolji vozači ali opet postoje iznimke kao recimo Alenka Jurašić koja vozi auto slalom i na zadnjoj utrci u Zgb je bila u generalnom poredku 4 od ukupno 114 što muških što ženskih
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Ja osobno znam par žena koje su sposobnije i bolje vozačice od nekih muških šta ih znam, ali zato i znam par njih kojima je bolje da nikad ne ulaze u auto jer su prijetnja za sebe i okolinu. Danas je auto potriba i nisu svi nadareni za vožnju ko šta ja nisam nadaren za curling, al eto svi danas moraju vozit i najmanje 60 posto žena kriminalno vozi ili radi straha, ukočenosti ko zna...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Uviijek, kažu da iman maserske prste... Šumi kak si večeras evo meni propala večer,zajebalo me, popio par pivi za zabavu, kaj nisi sa Svetlanom i Danijelom izašao večeras ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

prvo se pokaži na cesti
,ajde vidimo se ionako sutra navečer na maturalnoj

U grudima zemljotres u mudima spermoples

), ali još nisam čuo ni od jedne cure da tako reagira ... zbog iste stvari se cure "lošije" parkiraju - jednostavno imaju nešto slabiji osjećaj i za veličinu auta i odnose u prostoru ...