| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Chuorakk Uviijek, kažu da iman maserske prste... Šumi kak si večeras evo meni propala večer,zajebalo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
ma bmk, idemo li sutra na fažol?moramo obavezno. aj na PM da ne odemo previse u offtopic. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: hrvatska Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Ma ima zena super vozaca ,legca mi vozi odlicno (ono neboji se stisnut gas) ,dok druga panicar .... znaci ima super vozacica ,samo steta sto ih je tako malo ,rekao bih svaka 8 da je ok vozac .. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? I onda nek mi netko kaže da ne živimo u šovinističkom društvu.. samo čitam kako se tješite Naravno da ima žena koje loše voze, ali ima i muškaraca, isto toliko!
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Mogu i ja? Mislim da su žene puno oprezniji vozači. Prava žena nebi vozila reli na cesti kao muškarci koji se prave face!
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
Što mislim o ženama kako vozačima? Pa mislim sve najgore, narvano!
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? pa ko ti je rekao da mi je mali, daj reci mi molin te, ubit ću ga, ko ti je reka, govori! Laže to nije istina meni je veliki, veliki je, , je stvarno je veliki.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Pokusavam ne razmisljati o tome ko vozi auto kojimi dolazi u susret, bojim se da bi u napadu mašte mogao skrenuti sa ceste, radije nego da se sa osobom koju zamislim probam mimoići...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

Naravno da ima žena koje loše voze, ali ima i muškaraca, isto toliko!

Laže to nije istina meni je veliki, veliki je,