| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Pa mislim da je lijepše vidjet zgodnu ženu kad se slatko nasmije poslije gluposti koju napravi u prometu, nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Pa mislim da je lijepše vidjet zgodnu ženu kad se slatko nasmije poslije gluposti koju napravi u prometu, nego zbunjenog muškarca. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Uglavnom viđam da žene voze normalno, a ima ih i koje se zbune pa naprave glupost. Ali kakve gluposti znaju muškarci napraviti....... Uglavnom, opasne gluposti. Dođe mi da uzmem kameru sa sobom kad idem na posao i da snimim dva pacijenta koji otprilike u isto vrijeme svakog jutra rade gluposti da ti se digne kosa na glavi. I to mrtvo-hladni, iako su žene s njima u automobilu. Ili da im objavim registarske oznake? ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? ma looooooooooooooool....kakva zenska .....jebote pasic....koja vizija parkiranja je njoj bila u glavi ....majko moja....sva sreca da nema neki veci auto jer bi i sa njim pokusala uc na to "parkirno" mjesto.....mijenja brzine u toj skatulici kao da je u fapovom kamionu pa treba svu snagu iskoristit.....uzas uzas strahota
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? aj kant fakin biliv it ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa jebote da mi pored ovakve auto na parkingu nevin strada.....dobila bi macolom po sred čela.....ajde ejdnom, ali ovoliko glupusti toliko dugo pa za nevjerovati... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

.....jebote pasic....koja vizija parkiranja je njoj bila u glavi