| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; strah i trepet eto sto su zene kao vozaci... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? sve je dobro dok ja ne sjednem u auto za volan . ja da sam ona zenska ne bi se ni uspjela okrenut.ona je jos dobro i stigla ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? ooo ima. moj bratic. vjerovali ili ne ima je 17 nesreca najzesca je bila kad je "psa" lupio. bio on na krku,i zaspo za volanom,lupio on nesto, stane, vidi cjeli prednji dio odlomljen,branik,tablice,svjetla, i dodu drugim autom frendovi i pitaju ga sta je bilo a on A PASA SAN POGODIL kaze mu ovaj drugi A DOBAR TI JE TAJ PAS. kad ono 50 metara dalje vidis medvjeda ranjenog!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Točno je da izazivaju manje nesreća, ali i puno manje voze, a tezu o tome da manje piju baš nebi tako lako prihvatio. Žene su manje ovisne o adrenalinu, pa će rijetko raditi sulude riskantne poteze na cesti koji su glavni razlog većine teških nesreća.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Evo anegdote od jučer. Vozim se Ljubljanskom avenijom desnom trakom i taman ispred mosta (vozila sam 90, ograničenje je 80) u zaaaadnji tren skužim frajera koji se priključuje iz Škorpikove jureći minimalno 100/h, valjda na mm od mene. I okrenem naglo ulijevo da spriječim sudar (samo se sjećam da sam pomislila: "Ne daj Bože da me sad netko pretječe" i onda: "Hvala Bogu da nisam u nikog udarila") i za dlaku udarim u one zidiće s lijeve strane i brzo u kontru, toliko me zanijelo da sam jedva izbalansirala. Taj čovjek nije trepnuo okom. On nije usporio, nije zatrubio niti je imalo skrenuo sa svoje zacrtane putanje. I skužim nakon toga kako me u čudu gledaju ljudi iz drugog auta koji je prolazio (kao, jesam dobro?). A što je najgore, mene je uhvatio takav smijeh jer sam se u tih par sekundi osjećala kao da sam u nekoj igrici. Doslovno tako se taj čovjek ponašao. On se priključuje i ništa više nije važno. Blago nama s takvim idiotima na cesti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!