Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; strah i trepet eto sto su zene kao vozaci...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-07, 08:34   #61 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 980
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

strah i trepet eto sto su zene kao vozaci
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 08:36   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Loše su ali postoje iznimke poput mene.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 08:47   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 980
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Loše su ali postoje iznimke poput mene.
e pa onda ti svaka cast
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:47   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

sve je dobro dok ja ne sjednem u auto za volan . ja da sam ona zenska ne bi se ni uspjela okrenut.ona je jos dobro i stigla
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:52   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Dobro pa kao da nema loših muških vozača!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 01:03   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ooo ima. moj bratic. vjerovali ili ne ima je 17 nesreca
najzesca je bila kad je "psa" lupio. bio on na krku,i zaspo za volanom,lupio on nesto, stane, vidi cjeli prednji dio odlomljen,branik,tablice,svjetla, i dodu drugim autom frendovi i pitaju ga sta je bilo a on A PASA SAN POGODIL kaze mu ovaj drugi A DOBAR TI JE TAJ PAS. kad ono 50 metara dalje vidis medvjeda ranjenog!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 02:00   #67 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

mislim da žene puno manje izazovu nesreće nego muškarci jer su pažjivije za volanom
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 02:44   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

ja mislim da izazivaju manje nesreca jer NE PIJU TOLIKO
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 02:59   #69 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,397
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Točno je da izazivaju manje nesreća, ali i puno manje voze,
a tezu o tome da manje piju baš nebi tako lako prihvatio.
Žene su manje ovisne o adrenalinu, pa će rijetko raditi sulude riskantne poteze na cesti koji su glavni razlog većine teških nesreća.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 07:50   #70 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Evo anegdote od jučer.
Vozim se Ljubljanskom avenijom desnom trakom i taman ispred mosta (vozila sam 90, ograničenje je 80) u zaaaadnji tren skužim frajera koji se priključuje iz Škorpikove jureći minimalno 100/h, valjda na mm od mene.
I okrenem naglo ulijevo da spriječim sudar (samo se sjećam da sam pomislila: "Ne daj Bože da me sad netko pretječe" i onda: "Hvala Bogu da nisam u nikog udarila") i za dlaku udarim u one zidiće s lijeve strane i brzo u kontru, toliko me zanijelo da sam jedva izbalansirala.
Taj čovjek nije trepnuo okom. On nije usporio, nije zatrubio niti je imalo skrenuo sa svoje zacrtane putanje.
I skužim nakon toga kako me u čudu gledaju ljudi iz drugog auta koji je prolazio (kao, jesam dobro?).
A što je najgore, mene je uhvatio takav smijeh jer sam se u tih par sekundi osjećala kao da sam u nekoj igrici. Doslovno tako se taj čovjek ponašao.
On se priključuje i ništa više nije važno.
Blago nama s takvim idiotima na cesti.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114