Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ja mislim da izazivaju manje nesreca jer NE PIJU TOLIKO ko? zene? ne bih rekla... u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 08:25   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
ja mislim da izazivaju manje nesreca jer NE PIJU TOLIKO
ko? zene? ne bih rekla... u danasnje vrijeme zene puno vise piju. iz pouzdanih izvora znam da na hitnu na ispumpavanje zeludca dolaze uglavnom cure, a i kad odem van padne mi mrak na oci kad vidim svu tu razuzdanu balavurdiju
sto se tice svega ostalog, slazem se s maslowom
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 18:16   #72 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,396
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Evo anegdote od jučer.
Vozim se Ljubljanskom avenijom desnom trakom i taman ispred mosta (vozila sam 90, ograničenje je 80) u zaaaadnji tren skužim frajera koji se priključuje iz Škorpikove jureći minimalno 100/h, valjda na mm od mene.
I okrenem naglo ulijevo da spriječim sudar (samo se sjećam da sam pomislila: "Ne daj Bože da me sad netko pretječe" i onda: "Hvala Bogu da nisam u nikog udarila") i za dlaku udarim u one zidiće s lijeve strane i brzo u kontru, toliko me zanijelo da sam jedva izbalansirala.
Taj čovjek nije trepnuo okom. On nije usporio, nije zatrubio niti je imalo skrenuo sa svoje zacrtane putanje.
I skužim nakon toga kako me u čudu gledaju ljudi iz drugog auta koji je prolazio (kao, jesam dobro?).
A što je najgore, mene je uhvatio takav smijeh jer sam se u tih par sekundi osjećala kao da sam u nekoj igrici. Doslovno tako se taj čovjek ponašao.
On se priključuje i ništa više nije važno.
Blago nama s takvim idiotima na cesti.
Da sad nešta apsolviramo:
Normalna reakcija je trebala biti oduzimanje gasa da pustiš tipa koji od tebe s lijeve strane malko brže vozi da se može uključiti u tvoju traku.
Umjesto logične smirene reakcije ti si zamalo izazvala lančani sudar.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 19:03   #73 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Da sad nešta apsolviramo:
Normalna reakcija je trebala biti oduzimanje gasa da pustiš tipa koji od tebe s lijeve strane malko brže vozi da se može uključiti u tvoju traku.
Umjesto logične smirene reakcije ti si zamalo izazvala lančani sudar.
Iskreno, nešto gluplje nisi mogao napisati...
Jučer si položio?
U cijeloj priči nisam ništa lagala što znači da je tip dolazio s desne strane i jurio puno brže od mene. Dolazio je iz trake za uključivanje i uopće nije gledao kako se uključuje.
I iskreno, ja sam možda njemu spasila život jučer.
Jer sam ga mogla spaziti tek u zadnji tren (znat ćeš ako ćeš tamo nekad voziti).
Ono što sam ja eventualno mogla napraviti jest prejudicirati da će neki takav naletjeti bez da gleda - i pomaknuti se u lijevu traku, ali to bi bila moja dobra volja a ne dužnost vozača na autoputu.
Vozi se u desnoj traci ne?
Jedno pitanje: Ti se ubacuješ u brzini 100 na sat očekujući da se oni koji su unutra miču pred tobom?
Nadam se da nisi jedan od takvih.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 19:20   #74 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,396
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Prešao sam više od milion kilometara bez saobraćajke, pa čak nisam nikad imao ni jedan kazneni bod.
Smatram da je važnije biti tolerantan i dozvoljavati i drugima da griješe.

Tvoja izjava je više nego nelogična. (osim ako je tip možda zaspao za volanom).
Ako je vozio brže od tebe (sigurna si da nije vozio 150 km/h) očito se htio ubaciti ispred tebe i apsolutno ne razumijem kako si se ti mogla zabiti u njega kad sama kažeš da je vozio brže od tebe.
Sorry na ispravljanju. Ti sjediš na lijevom sijedalu a on je s desne strane, znači da si ga mogla vidjeti istom kad je njegovo vozilo dobrim djelom moralo biti ispred tebe. Ja mogu nagađati što se stvarno dogodilo, ali u tvojoj priči nešta jako ne štima.

+RIP+ Ovdje počiva jedan koji je bio u pravu.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 19:30   #75 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Meni je sve tako kristalno jasno da ne može biti jasnije.
Ali mogu za tvoju glavicu još malo pojasniti.

Ja se nisam mogla zabiti u njega već sam ja izbjegla da se on zaleti u mene i to zaista za dlaku.
Ako je on mislio da stigne ući prije mene onda zaista ne znam na osnovi čega je to mislio.

Dakle: ja vozim cca. 90/h ili nešto manje, odjednom mi se stvori s desne strane mrcina od bmw-a i beskompromisno juri prema meni a njegova traka za uključivanje prestaje i ja se moram naglo pomaknuti ugrožavajući one iza mene. I jedva uspijem iskontrolirati auto. I završim u lijevoj traci i ostanem u njoj još 5 min od šoka.

Koliko god ti je to teško vjerovati, nije ovaj put žena kriva, vjeruj mi.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 20:59   #76 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Da su žene dobri vozaci vozile bi formulu, motore ili bilo sta od auto sportova... ne kazem da sve ne znaju vozit..nije to ni do znanja..vec tako rođeno..slabije reaguju...mozda nekad sto bi i mogle izbjeci (neki udes) ne izbjegnu, zato ste se prepadnu,izgube...
od 100% , 10% su ok vozaci...
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 21:13   #77 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ko? zene? ne bih rekla... u danasnje vrijeme zene puno vise piju. iz pouzdanih izvora znam da na hitnu na ispumpavanje zeludca dolaze uglavnom cure, a i kad odem van padne mi mrak na oci kad vidim svu tu razuzdanu balavurdiju
sto se tice svega ostalog, slazem se s maslowom
A čuj ja kažem "Šta piješ kad ti škodi",vjerojatno cure nisu navikle na alkohol pa moraju na ispumpavanje!!!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 21:21   #78 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
kad vozim i vidim ženu za volanom, prekrijem si rukom oči da ih nevidim kak voze.

to je užas, to se nemože gledat

back pa dodo pa opet send

Hik, malo sam se napio pa ne znam di je edit!
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー

Zadnji Uredio Wamp : 18-06-07 u 21:25.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 21:25   #79 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 751
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Nemislim ništa to treba doživit.
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:00   #80 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Da su žene dobri vozaci vozile bi formulu, motore ili bilo sta od auto sportova... ne kazem da sve ne znaju vozit..nije to ni do znanja..vec tako rođeno..slabije reaguju...mozda nekad sto bi i mogle izbjeci (neki udes) ne izbjegnu, zato ste se prepadnu,izgube...
od 100% , 10% su ok vozaci...

pa cuj, nije da bas niti jedna zena nije u tim vodama
inace, zene to bas i ne zanima (izuzev mene i jos par njih ), ugl. premalo ih je da bi se uopce moglo govoriti o tome
ali IMHO, tu su brojne predrasude, kao i sam tvoj post koji u samom startu omalovazava zene u tom sportu, osim toga, jos uvijek vucemo posljedice iz proslosti sto se tice podjele na muske i zenske poslove, sportove i sve sto se moze i ne moze podijeliti na m i z...
...da imam mogucnosti, ne bi me nista sprijecilo da vozim šubaru na rally-ju
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114