| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ja mislim da izazivaju manje nesreca jer NE PIJU TOLIKO ko? zene? ne bih rekla... u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? ko? zene? ne bih rekla... u danasnje vrijeme zene puno vise piju. iz pouzdanih izvora znam da na hitnu na ispumpavanje zeludca dolaze uglavnom cure, a i kad odem van padne mi mrak na oci kad vidim svu tu razuzdanu balavurdiju ![]() sto se tice svega ostalog, slazem se s maslowom ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
Normalna reakcija je trebala biti oduzimanje gasa da pustiš tipa koji od tebe s lijeve strane malko brže vozi da se može uključiti u tvoju traku. Umjesto logične smirene reakcije ti si zamalo izazvala lančani sudar.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
Jučer si položio? U cijeloj priči nisam ništa lagala što znači da je tip dolazio s desne strane i jurio puno brže od mene. Dolazio je iz trake za uključivanje i uopće nije gledao kako se uključuje. I iskreno, ja sam možda njemu spasila život jučer. Jer sam ga mogla spaziti tek u zadnji tren (znat ćeš ako ćeš tamo nekad voziti). Ono što sam ja eventualno mogla napraviti jest prejudicirati da će neki takav naletjeti bez da gleda - i pomaknuti se u lijevu traku, ali to bi bila moja dobra volja a ne dužnost vozača na autoputu. Vozi se u desnoj traci ne? Jedno pitanje: Ti se ubacuješ u brzini 100 na sat očekujući da se oni koji su unutra miču pred tobom? Nadam se da nisi jedan od takvih. | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Prešao sam više od milion kilometara bez saobraćajke, pa čak nisam nikad imao ni jedan kazneni bod. Smatram da je važnije biti tolerantan i dozvoljavati i drugima da griješe. Tvoja izjava je više nego nelogična. (osim ako je tip možda zaspao za volanom). Ako je vozio brže od tebe (sigurna si da nije vozio 150 km/h) očito se htio ubaciti ispred tebe i apsolutno ne razumijem kako si se ti mogla zabiti u njega kad sama kažeš da je vozio brže od tebe. Sorry na ispravljanju. Ti sjediš na lijevom sijedalu a on je s desne strane, znači da si ga mogla vidjeti istom kad je njegovo vozilo dobrim djelom moralo biti ispred tebe. Ja mogu nagađati što se stvarno dogodilo, ali u tvojoj priči nešta jako ne štima. +RIP+ Ovdje počiva jedan koji je bio u pravu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Meni je sve tako kristalno jasno da ne može biti jasnije. Ali mogu za tvoju glavicu još malo pojasniti. Ja se nisam mogla zabiti u njega već sam ja izbjegla da se on zaleti u mene i to zaista za dlaku. Ako je on mislio da stigne ući prije mene onda zaista ne znam na osnovi čega je to mislio. Dakle: ja vozim cca. 90/h ili nešto manje, odjednom mi se stvori s desne strane mrcina od bmw-a i beskompromisno juri prema meni a njegova traka za uključivanje prestaje i ja se moram naglo pomaknuti ugrožavajući one iza mene. I jedva uspijem iskontrolirati auto. I završim u lijevoj traci i ostanem u njoj još 5 min od šoka. Koliko god ti je to teško vjerovati, nije ovaj put žena kriva, vjeruj mi. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Da su žene dobri vozaci vozile bi formulu, motore ili bilo sta od auto sportova... ne kazem da sve ne znaju vozit..nije to ni do znanja..vec tako rođeno..slabije reaguju...mozda nekad sto bi i mogle izbjeci (neki udes) ne izbjegnu, zato ste se prepadnu,izgube... od 100% , 10% su ok vozaci... |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| 4nick8or | kad vozim i vidim ženu za volanom, prekrijem si rukom oči da ih nevidim kak voze. to je užas, to se nemože gledat ![]() back pa dodo pa opet send ![]() Hik, malo sam se napio pa ne znam di je edit!
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio Wamp : 18-06-07 u 21:25. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
pa cuj, nije da bas niti jedna zena nije u tim vodama inace, zene to bas i ne zanima (izuzev mene i jos par njih ![]() ![]() ), ugl. premalo ih je da bi se uopce moglo govoriti o tome ![]() ali IMHO, tu su brojne predrasude, kao i sam tvoj post koji u samom startu omalovazava zene u tom sportu, osim toga, jos uvijek vucemo posljedice iz proslosti sto se tice podjele na muske i zenske poslove, sportove i sve sto se moze i ne moze podijeliti na m i z... ...da imam mogucnosti, ne bi me nista sprijecilo da vozim šubaru na rally-ju ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!