| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor pa cuj, nije da bas niti jedna zena nije u tim vodama inace, zene to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Citat:
![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? ![]() :eek![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? neznam seka mi onak prosjećno "ženski" vozi..sestrična mi leti.. a imam dvije frendica..jedna vozi clia 130ks...luda mala..šta radi..i jedna fiestu novu...kak te divljaju.. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Komentar ti je stvarno jadan ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Inače sam bio klasični pobornik teze da žene pojma o vožnji nemaju... Al evo situacije danas: Ekipa i ja sjedimo u omiljenom parkiću kod faksa slavimo prolaz na ispitu. I tako mi pijemo neko vrijeme i ništa ne sluteć okrenem glavu za cca 70 stupnjeva ulijevo... Žena sa svojim Peugeotom 307 izlazi iz punog parkirališta. Baca potez rikverc uz 2 lijeva i jedno desno skretanje baz ikakvih zastajkivanja. Ja svako malo mislio da će nekaj zakačit, al prošla bez bada. Nisam ni znao da je vozač žena jer sam cijelo vrijeme gledao zapanjivo umijeće. Pogledam pivo, reko tek je 4. nisam pijan, pogledam opet kola, opet žena vozi... Dakle nisu sve žene loši vozači... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-07
Poruka: 51
![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Ja kad vidim ženu za volanom stanem u prvoj birtiji i pustim ju da ode. To je najsigurniji način da mi auto ostane čitav. Svaka čast dobrim vozačicama ali jako malo vas je.
__________________ Hoću SUZUKI bandita ![]() Možda Adly 300 XS ![]() Ipak je Dinli 450 |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama kao vozačima? Stojimo danas na semaforu tata i ja, on vozi.. na semaforu crveno, ženska ispred nas telefonira, i kad se upalilo zeleno ona još nije krenula... moj tata počeo lamatat rukama i pizdit što ona ne kreće, ja u nevjerici gledam u njega. Da je to bio muškarac u autu sigurno ne bi tako reagirao. Stvar je u tome što su muškarci puni predrasuda prema ženama koje voze. Čak i na polaganju vozačkog je tako... a i ono što najviše mrzim je netolerancija i agresivnost u prometu. Ženama se ne tolerira ni najmanja pogreška, neki idioti su spremni izać iz auta i naudarat žensku ako ih nešto ispizdi... CCC
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:38.