Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite o ženama kao vozačima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor pa cuj, nije da bas niti jedna zena nije u tim vodama inace, zene to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 01:53   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

pa cuj, nije da bas niti jedna zena nije u tim vodama
inace, zene to bas i ne zanima (izuzev mene i jos par njih ), ugl. premalo ih je da bi se uopce moglo govoriti o tome
ali IMHO, tu su brojne predrasude, kao i sam tvoj post koji u samom startu omalovazava zene u tom sportu, osim toga, jos uvijek vucemo posljedice iz proslosti sto se tice podjele na muske i zenske poslove, sportove i sve sto se moze i ne moze podijeliti na m i z...
...da imam mogucnosti, ne bi me nista sprijecilo da vozim šubaru na rally-ju
slazem se u potpunosti
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 22:26   #82 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,948
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

:eek

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 23:27   #83 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

neznam seka mi onak prosjećno "ženski" vozi..sestrična mi leti..
a imam dvije frendica..jedna vozi clia 130ks...luda mala..šta radi..i jedna fiestu novu...kak te divljaju..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 01:12   #84 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

evo i majmunima vozačku dali,ako mogu žene vozit mogu i oni
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg majmun2.jpg (15.9 KB, 8 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 12:27   #85 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,948
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Komentar ti je stvarno jadan

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 16:11   #86 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-06-07
Poruka: 1
Biwi se izdvaja iz mase
Exclamation Re: Što mislite o ženama kao vozačima?

Citat:
Pravi autor: eraser Pogledaj Poruke
trbalo bi napraviti naljepnice "žena za volanom" zbog naše sigurnosti
:kalashni
Treba im sagraditi traku samo za njih!!!!
Biwi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 23:14   #87 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Inače sam bio klasični pobornik teze da žene pojma o vožnji nemaju...
Al evo situacije danas: Ekipa i ja sjedimo u omiljenom parkiću kod faksa slavimo prolaz na ispitu. I tako mi pijemo neko vrijeme i ništa ne sluteć okrenem glavu za cca 70 stupnjeva ulijevo... Žena sa svojim Peugeotom 307 izlazi iz punog parkirališta. Baca potez rikverc uz 2 lijeva i jedno desno skretanje baz ikakvih zastajkivanja. Ja svako malo mislio da će nekaj zakačit, al prošla bez bada.
Nisam ni znao da je vozač žena jer sam cijelo vrijeme gledao zapanjivo umijeće. Pogledam pivo, reko tek je 4. nisam pijan, pogledam opet kola, opet žena vozi...
Dakle nisu sve žene loši vozači...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 23:22   #88 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-06-07
Poruka: 51
zoran.s se izdvaja iz mase

Ja kad vidim ženu za volanom stanem u prvoj birtiji i pustim ju da ode. To je najsigurniji način da mi auto ostane čitav.
Svaka čast dobrim vozačicama ali jako malo vas je.

Ipak je Dinli 450
zoran.s je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 23:25   #89 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: zoran.s Pogledaj Poruke
Ja kad vidim ženu za volanom stanem u prvoj birtiji i pustim ju da ode. To je najsigurniji način da mi auto ostane čitav.
Svaka čast dobrim vozačicama ali jako malo vas je.
Svaka čast
Da je više takvih kao ti, žene bi puno manje gubile vremena u autu. Samo tako nastavi
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 23:54   #90 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Stojimo danas na semaforu tata i ja, on vozi.. na semaforu crveno, ženska ispred nas telefonira, i kad se upalilo zeleno ona još nije krenula... moj tata počeo lamatat rukama i pizdit što ona ne kreće, ja u nevjerici gledam u njega. Da je to bio muškarac u autu sigurno ne bi tako reagirao. Stvar je u tome što su muškarci puni predrasuda prema ženama koje voze. Čak i na polaganju vozačkog je tako... a i ono što najviše mrzim je netolerancija i agresivnost u prometu. Ženama se ne tolerira ni najmanja pogreška, neki idioti su spremni izać iz auta i naudarat žensku ako ih nešto ispizdi... CCC
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114