| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Misterij spuštene daske u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misterij spuštene daske nikad mi nije bilo jasno zašto je zapišana daska manje zlo od zapišane keramike!?? ma dajte...ja ne spuštam dasku..uopće ne sjedam na dasku nego direktno na školjku jer mi se daske gade. eto. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Offline | Re: Misterij spuštene daske Koje nauke oko jedne obične daske ![]() Nikad mi nije bilo jasno zašto je nekima tako teško tu famoznu dasku podić kad idu pišat i poslje je spustit ili ne spustit, svejedno...a još manje mi je jasno kako neke cure/žene mogu pizditi zbog toga ako je daska ostala podignuta ![]() Pa daska i onaj poklopac su i izmišljeni da se dižu i spuštaju i ostaju podignuti ili spušteni, ovisno u potrebi (osim kod onih koji je tako stručno montiraju da kad ju podineš ne ostaje podignuta nego pada pa nema druge nego da stalno bude spuštena )Ja uvijek podignem dasku kad pišam i najčešće nakon pišanja spustim i dasku i poklopac...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Misterij spuštene daske potpuno se s tobom slažem. ja sam popizdio tek kad je moja "bolja polovica" počela čupat kosu i urlikat kad sam po koji put, stvarno slučajno, zaboravio spustiti dasku. E od tad ili zapišam dasku ili ak je već podignuta - ne spuštam je! Pa nek se zna ko je gazda u kući! Svaki mužijak ima pravo zapišati svoje područje a ja čovjek da nema to pravo? ma to je samo ženska sujeta zbog nedostatka penisa ( to sam negdje čitao da je neki psiholog naučno razložio). I, da, kao što je već netko rekao: WC je naš! ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Tagovi: spustena wc daska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

Kosovo Država!