Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Misterij spuštene daske u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 08:58   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Misterij spuštene daske

he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 09:08   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

He he he FBS... dobra slika

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
prirodan položaj te daske je gore a ne dolje!
Nisam žensko, ali meni je nekako normalan položaj kad su obadvije daske poklopljene dolje
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 09:14   #23 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja dasku nikad nedižem.-..-..dobro ciljam
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 00:14   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

pametne žene znaju dati pravi poklon svome dragome za godišnjicu: pisoar!

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 08:35   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

nikad mi nije bilo jasno zašto je zapišana daska manje zlo od zapišane keramike!??

ma dajte...ja ne spuštam dasku..uopće ne sjedam na dasku nego direktno na školjku jer mi se daske gade. eto.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 09:01   #26 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

e to je jedno radikalno uriniranje!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 09:19   #27 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Koje nauke oko jedne obične daske
Nikad mi nije bilo jasno zašto je nekima tako teško tu famoznu dasku podić kad idu pišat i poslje je spustit ili ne spustit, svejedno...a još manje mi je jasno kako neke cure/žene mogu pizditi zbog toga ako je daska ostala podignuta
Pa daska i onaj poklopac su i izmišljeni da se dižu i spuštaju i ostaju podignuti ili spušteni, ovisno u potrebi (osim kod onih koji je tako stručno montiraju da kad ju podineš ne ostaje podignuta nego pada pa nema druge nego da stalno bude spuštena )

Ja uvijek podignem dasku kad pišam i najčešće nakon pišanja spustim i dasku i poklopac...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 12:02   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

potpuno se s tobom slažem.

ja sam popizdio tek kad je moja "bolja polovica" počela čupat kosu i urlikat kad sam po koji put, stvarno slučajno, zaboravio spustiti dasku.

E od tad ili zapišam dasku ili ak je već podignuta - ne spuštam je! Pa nek se zna ko je gazda u kući!

Svaki mužijak ima pravo zapišati svoje područje a ja čovjek da nema to pravo? ma to je samo ženska sujeta zbog nedostatka penisa ( to sam negdje čitao da je neki psiholog naučno razložio).

I, da, kao što je već netko rekao: WC je naš!

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 12:31   #29 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

a u kurac..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 06:43   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 713
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Kod moje stare, daske, šuplja i poklopac moraju stalno biti gori da se vidi koliko je čista školjka.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: spustena wc daska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111