| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Misterij spuštene daske u Društvo forumu; kako si uspio? Podijeli svoje znanje i iskustvo s omladinom.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Misterij spuštene daske Iskreno, nikad nisam shvaćala tu prepirku oko daske i poklopca. Meni je svejedno. jako teško spustiti/dignuti dasku, odnosno poklopac.Ma samo vi pišajte na miru. Ima i gorih stvari od toga. ![]() Citat:
Aha...Baš... ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Misterij spuštene daske Al nemoš' čovječe, kad to leta okolo..... ko vatrogasni šmrk....nemoš ti to obuzdat nikako Zato WC papir i briši... ![]() Neću nikad ponizit muški rod i dizat dasku....NIKAD!!!! ![]() @Rowanne.....slažem se ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misterij spuštene daske Cuj ponizit muski rod, ...Ja sam pokusavala stojeci piii, bilo je to davno- i nije bila podignuta daska, tako da eto, podrzavam i razumijem muske u tome, naravno s tim da su oni ti koji i ciste doticni toalet. A sto jes-jes, kad tigra isuces to se otima, lamata, vristi, grize, nece natrag i gotovo, pa u tim trenucima od te silne muke zapisana skoljka je najmanji problem ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 596
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misterij spuštene daske A bili vi volili sjedati na dasku po kojoj mi piškimo ( i kao malo je obrišemo papirom) ?
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: Misterij spuštene daske Čuj kaj sam pročitao... Ucjenjuju sexom??? ![]() Njima kao svejedno hoće bit sexa ili ne? To kao neki poklon nama, ajd pojebi me, spustio si dasku pa ti evo malo? Ooo, da. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
![]() |
| Tagovi: spustena wc daska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

Kosovo Država!

Iskreno, nikad nisam shvaćala tu prepirku oko daske i poklopca. Meni je svejedno. jako teško spustiti/dignuti dasku, odnosno poklopac.
Ima i gorih stvari od toga.
Aha...Baš...