| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi muska depilacija u Društvo forumu; ponukana rtl.ovim prilogom muski....se depilirate,i zasto,,i koji dio...... jel boli? jeli to peder....ski ili higijenski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muska depilacija ponukana rtl.ovim prilogom muski....se depilirate,i zasto,,i koji dio...... jel boli? jeli to peder....ski ili higijenski kako kazu neki na teveju joj neznam anketu napravit pa cu ovako 1.pazuhe 2.noge 3.prsa 4.medunozje 5.ostalo... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: muska depilacija Isto 1 i 4 ![]() Silence je dao objašnjenje....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muska depilacija Ček, ček ček. ![]() Vi depilirate svoje medjunozje i pazuhe? WTF^2?! ![]() Kuis, to brijem boli...jako. Jako boli. Ak bi ikad isao u tom smjeru tada bi to brijao...ipak je to vec gusta makija i borova suma pa sam skeptican u konacan rezultat depilacije. Jer bi isto podrucje trebalo u više poteza tretirati
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: muska depilacija Pa ja sam i mislio na brijanje ![]() Kaj ima luđaka koji bi to radili voskom ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muska depilacija A brijem da ima, ali onda su stvarno skrenuli ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: muska depilacija Citat:
meni je fenomen kak sad svi očekuju da su cure obrijane dole ... jako često s argumentom "pa neću valda dlake jest" i slično ... dok istodobno valda misle da cure uživaju kad im se dlake uvlače među zube .... prva i osnovna stvar je higijena ... puno manje smrdiš, manje se znojiš i općenito (pogotovo po ljetu) je ugodnije .... (a i još nisam čuo neku curu da se buni kaj nema dlaka ) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

, pa onda nema potrebe ....