| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi muska depilacija u Društvo forumu; što misliš da bi se onda osječao manje muškarac?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muska depilacija Dragi moji ''brijaci'' imate lijepo kupiti aparatic- sisac koji se zove ''mini- bicini'', koji dodje sa nastavcima uskim, sirim, za izbrijavanje, sisac sa nastavcima za podesavanje duzine, itd itd, i ne brinete da cete ostat bez potomaka ![]() +moze izgledati JAKO lijepo ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: muska depilacija to sam ja isto mislio sve dok nisam malo odrastao i počeo se bavit sportom....imao sam doslovno busene dlaka ispod pazuha, i kad sam se izdepilirao, preporodio sam se.... i tek onda shvatiš kak si cijelo vrijeme bio glup kaj si se mučil sa tim busenima..... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muska depilacija Citat:
Pa da nosis one nalijepljene brcice... Mislim da je bolje da se strpis pa kad dodju u modu, eee, gdje ce ti kraj biti ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.