| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi muska depilacija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: karlitoocar daj neku sliku..... Uh, nema problema, mogao bih ja, nije problem u moralnom smislu, nego u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 263
![]() ![]() | Re: muska depilacija Uh, nema problema, mogao bih ja, nije problem u moralnom smislu, nego u činjenici da bi me mnogi nakon tog objavljivanja prepoznali. Pogotovo pojedini forumaši. P.S. A i ne bih znao koji točno dio mog dlakavog tijela staviti. ![]()
__________________ POVRATAK POVRATNIKA U POVRATNIČKU POVRATNOST |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: muska depilacija Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 263
![]() ![]() | Re: muska depilacija Ozbiljnost je drugo moje ime. Bez Ozbiljnosti ( iz poštovanja Ju oslovljavam velikim slovom! ) moj život ne bi imao smisla, moja egzistencija bi bila urušena pod okriljem ovog okrutnog svijeta; surovog i dlakavog, tj. u zadnje vrijeme nedlakavog, jer svi muškarci teže glatkom tijelu bez dlaka. Ozbiljnost je najveće savršenstvo mog života; mog postojanja i bez Nje ja bih bio ništa! Bio bih izgubljen; istrošen; iskorišten; izdepiliran, a tako ne bih mogao živjeti - NIKADA! Oh, kruta i nedlakava sudbino! Tko te to obrijao?!
__________________ POVRATAK POVRATNIKA U POVRATNIČKU POVRATNOST |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
![]() | Re: muska depilacija po ljeti pazuhe inace medjunozje...al ne brijem sa žiletom nego uzmem mašinicu pa ono obriem kolko ide mogu rec da sam se zesce sjebo iso obrijat sa mašinicom sve okolo i kako sam dosta dlakav obrijo sam ono sve i noge okolo i totalno me sve zesce izgrebalo... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Godina: 29
Poruka: 15
![]() | ljubavni tepih a sta je sa muskarcima i depilacijom? meni je osobno svejedno,ako je tip dobar nije mi bitno ako mi koja dlaka zapne medju zubima,ali ne sad cijeli busen,mada mi je sexy vidjeti i osjetiti kad uopce nema dlaka
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

yebes muskarca bez dlaka