Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi muska depilacija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: karlitoocar daj neku sliku..... Uh, nema problema, mogao bih ja, nije problem u moralnom smislu, nego u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-08, 13:43   #71 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 20
Poruka: 263
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase
Re: muska depilacija

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
daj neku sliku.....
Uh, nema problema, mogao bih ja, nije problem u moralnom smislu, nego u činjenici da bi me mnogi nakon tog objavljivanja prepoznali. Pogotovo pojedini forumaši.

P.S. A i ne bih znao koji točno dio mog dlakavog tijela staviti.
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 13:47   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Poruka: 407
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Citat:
Pravi autor: shaczrovichovsky Pogledaj Poruke
Uh, nema problema, mogao bih ja, nije problem u moralnom smislu, nego u činjenici da bi me mnogi nakon tog objavljivanja prepoznali. Pogotovo pojedini forumaši.

P.S. A i ne bih znao koji točno dio mog dlakavog tijela staviti.
ti to ozbiljno.....
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 13:50   #73 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Poruka: 263
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
ti to ozbiljno.....
Ozbiljnost je drugo moje ime. Bez Ozbiljnosti ( iz poštovanja Ju oslovljavam velikim slovom! ) moj život ne bi imao smisla, moja egzistencija bi bila urušena pod okriljem ovog okrutnog svijeta; surovog i dlakavog, tj. u zadnje vrijeme nedlakavog, jer svi muškarci teže glatkom tijelu bez dlaka. Ozbiljnost je najveće savršenstvo mog života; mog postojanja i bez Nje ja bih bio ništa! Bio bih izgubljen; istrošen; iskorišten; izdepiliran, a tako ne bih mogao živjeti - NIKADA! Oh, kruta i nedlakava sudbino! Tko te to obrijao?!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:19   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
Berzerker se izdvaja iz mase

po ljeti pazuhe inace medjunozje...al ne brijem sa žiletom nego uzmem mašinicu pa ono obriem kolko ide

mogu rec da sam se zesce sjebo iso obrijat sa mašinicom sve okolo i kako sam dosta dlakav obrijo sam ono sve i noge okolo i totalno me sve zesce izgrebalo...
Berzerker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 12:30   #75 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 58
chile se izdvaja iz mase

jebote meni tlaka bradu brijat a kamoli oko kurca i po nogama......
ne znan kako bi trbuh obrija kad skakilja
chile je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:26   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-08
Godina: 29
Poruka: 15
llilonja se izdvaja iz mase
ljubavni tepih

a sta je sa muskarcima i depilacijom?
meni je osobno svejedno,ako je tip dobar nije mi bitno ako mi koja dlaka zapne medju zubima,ali ne sad cijeli busen,mada mi je sexy vidjeti i osjetiti kad uopce nema dlaka
Star 05-08-08, 14:44   #77 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: ljubavni tepih

Mislim da postoji slicna tema...

Ne volim kad su previse dlakavi, ali bi mi bilo smesno i da neme ni jedne dlake!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:21   #78 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-08
Godina: 29
Poruka: 15
llilonja se izdvaja iz mase

nisam vidjela temu,vjerovatno nesto ranije
Star 05-08-08, 16:09   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

meni decko bez dlaka djeluje ko klinac.. yebes muskarca bez dlaka

s druge strane, pozeljno je ne imat tepih na ledjima
Star 05-08-08, 16:45   #80 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

meni je to seksi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: depilacija, muska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113