| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muska depilacija? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn jel i tebe silence uzbuđuje da te cura ošiša dolje? Dobro pitanje. I mene ... |
| Vidi Rezultate Anketa: | |||
| | 0% | ||
| Glasači: 0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? Citat:
Ne trebaš mi slat pm da bi mi se obraćala.....moja greška, polupala sam lončiće pa sam zamijenila temu "muška depilacija" sa ženskom....ali vidiš nisam znala to, stvarno, očito sam još zelena po tom pitanju pa neznam kako izgleda to točno......hvala na savjetu (dobronamjernom ) pitat ću neku dobru dušu (neobrijanu) da mi pokaže...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 54
![]() | Re: Muska depilacija? Ma kakva depilacija. Ko od majke rodjen i od Boga dan. Pa kojoj smeta, nek se pazi. Potpuno se slazem sa eowyn-inim misljenjima i drzim njenu stranu. Sta ste se okomili na curu?! A vi sto se palite na metro-vasa stvar... |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muska depilacija? Citat:
| |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muska depilacija? Citat:
| |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Muska depilacija? @ stvar osobnosti @ ako nekom smeta, smeta @ ako nekom odgovara, odgovara @ al meni je vise higijenski izdepilirano
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

pa neznam kako izgleda to točno......hvala na savjetu (dobronamjernom
) pitat ću neku dobru dušu (neobrijanu) da mi pokaže...

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!