| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muska depilacija? u Društvo forumu; nagovorila sam dečka da obrije pazuhe, dečki su ga zajebavali, ali meni je bilo predobro, nema onih ružnih dlaka ... |
| Vidi Rezultate Anketa: | |||
| | 0% | ||
| Glasači: 0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? nagovorila sam dečka da obrije pazuhe, dečki su ga zajebavali, ali meni je bilo predobro, nema onih ružnih dlaka ispod ruke, brrrr
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? Citat:
kako mozes? ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
| | #125 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? to je nešto predivno i ne smrdi! mislim da je to ok obzirom da se od nas očekuje da se brijemo po cijelom tijelu!
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? u biti nije to ni losa stvar za ovo doba godine a i higijenski je..mozda ja imam malo negativniji stav prema tome jer to nisam nikad radio ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? Citat:
i prema tome tvoj decko bi mogao zadobiti traume u drustvu. Vec vidim kako mu ekipa lupa cvegere i igra zuje ![]() mozda se mozete dogovoriti da vani nosi fejkove, ali onda je bed kad idete na kupanje... hmmm
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | m adobra stavr skroz pogotovo za ovo doba godine i inače, čisto higijenski ne može bolje....ja brijem pazuh mašinicom do kraja i to već jakoo dugo i bed bi mi bilo imati dlake od 5 centi ispod...kao i što brijem glavu, bradu i pod obvezno kitu i jaja.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? ja takodjer brijem glavu i skratim ispod pazuha, oko kite itd... ali bas depilirati ispod pazuha.. damn, to je vec izazov ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #130 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? zapravo ne kužim zašto je to tako teško prihvatljivo kod vas, nema mi ništa ružnije nego kad frajer nosi recimo majicu bez rukava pa podigne ruku ono bush, još ako se uznoji agrrrr
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:49.

kako mozes?