| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muska depilacija? u Društvo forumu; Moje direktno iskustvo....ja se već dugo dolje brijem i to mašinicom.....jaja skroz koliko ide, znači na milimetar... ... |
| Vidi Rezultate Anketa: | |||
| | 0% | ||
| Glasači: 0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Moje direktno iskustvo....ja se već dugo dolje brijem i to mašinicom.....jaja skroz koliko ide, znači na milimetar... moraš paziti da se ne posjećeš, a iznad njega na 3-4 milimetra i ne mogu zamisliti da sam zarastao u dlakama. Sa žiletom je još praktičnije iako svrbi koji dan, ali ako imaš naviku brijanja nema problema, posebno za jaja, jedino zna biti problem curkama, kad krenu rasti ako redovno ne briješ, bude kratka i oštra dlaka pa im smeta za liz. Poslije brijanja Nivea soft sasvim dovoljno. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska depilacija? silence, pretpostavljam da imas iskustva... nakon koliko prestaje svrbjeti ako se redovito brijes? pod redovito mislim po potrebi, svakih tjedan, dva
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Muska depilacija? Citat:
a Bože pa svatko ima svoje mišljenje...moj se brat recimo brije ispod ruku...i tko zna gdje još, ali eto bilo bi bolje da se nitko od dečki ne mora brijati...tj.da nema šta brijati ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
a na kraju krajeva, šta si se usfrkao, uzmeš žilet i obriješ i gotovo....... ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ok za mišljenje, to imaš apsolutno pravo....ali ipak....tebi ako tebi...susret tebe i njega obraslog ili glatkog obrijanog....????? osobno meni žena neobrijana dolje....ne dolazi u obzir....može imati samo iznad frizurice......ali ispod nema šanse..... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

Tko je još vidio da se dečki briju
Katastrofa