| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muska depilacija? u Društvo forumu; ne... |
| Vidi Rezultate Anketa: | |||
| | 0% | ||
| Glasači: 0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #265 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 31
Poruka: 156
![]() | Re: Muska depilacija? samo podšišavanje,po jajima baš nemam puno dlaka tako da taj dio nemam potrebe šišat ali oko njega je fuckin šuma striborova,brže mi rastu dlake dolje nego na bradi valjda ![]() tako da svaki tjedan prođem britvicom ali lagano samo površno,tako da ipak ostane koji milimetar dlake, jer kad skinem sve skroz onda svrbi prvih par dana jebeno.. |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: muska depilacija niti se brijem po određenim djelovima tjela,a niti se depiliram,pa ipak ne smrdim jer su me kao malog naučili za što služe sapuni,šamponi i dr. sredstva za održavanje higijene.Vidim po nekim komentarima da ako se izdepiliraš onda i ne smrdiš.E pa ljudi moji ne smrde dlake nego izlučevine ljudskog tjela,valjda??? ![]() ![]()
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #269 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: muska depilacija ma po tom cure (koje se briju) nikad ne bi smrdile.. mos si mislit ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #270 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 272
![]() ![]() | Re: muska depilacija Ah! 1.Pazuhe - PA DA, FUJ DLAKE! 2.noge - PA DA, NE MOGU KREMICU STAVLJATI PREKO DLAKA! 3.prsa - NARAVNO...TEPIH JE SO OUT! 4.medunozje - ŠTA TO JE POTREBNO KOMENTIRATI? TKO JOŠ IMA RUTAVU GUZ-MAŠINU? 5. gluteus - NARAVNO...ALI TO RADI FRENDIĆ UMJESTO MENE, NEDOHVATLJIVO MI JE HI HI 6. obrve - mačo rez pod obavezno Pa ja sam moderni!!
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:37.