| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muska depilacija? u Društvo forumu; Ovim svojim iscrpnim izvještajem Prado nam je htio pokazati kako je dobro upućen u tajne depilacije svih vrsta.Mož... |
| Vidi Rezultate Anketa: | |||
| | 0% | ||
| Glasači: 0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Muska depilacija? Ovim svojim iscrpnim izvještajem Prado nam je htio pokazati kako je dobro upućen u tajne depilacije svih vrsta.Možda riječ metroseksualac nije nepoznata (bez uvrede,a i nemaš zbog čega)
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muska depilacija? Citat:
| |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Muska depilacija? Citat:
![]() | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Muska depilacija? Pa nemojte mi reći da vas to ne uzbuđuje. Šalim se, ali uvet sam tražila njegovane partnere. Naturalci me nikad nisu privlačili. Ma to vam je u muško-ženskoj prirodi. Žena stalno pokušava promjeniti nešto na svom parteru, a on se samo nada da se ona više neće mjenjati. Obično su oadvoje razočarani. Vuk dlaku mjenja, ali ćud nikad. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Muska depilacija? preobrazi ona naturalca u neandretalca ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: depilacija, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.

(bez uvrede,a i nemaš zbog čega)