| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muškarci s tajnama u Društvo forumu; Ĺ*to muškarci rade, a ne Ĺľele priznati Baš sam pročitao cijeli ovaj tekst. Presmiješan mi je. Zanima me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Muškarci s tajnama Ĺ*to muškarci rade, a ne Ĺľele priznati Baš sam pročitao cijeli ovaj tekst. Presmiješan mi je. Zanima me koliko od vas radi ovako nešto kao što je: plakanje, cuganje ženski pića, gledanje romantičnih filmova, odbijanje sexa, čitanje ženskih časopisa, njega, primjećivanje zgodnih frajera ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Muškarci s tajnama ![]() nikako, niposto, nizasto... ok 2 puta san pustija suzu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Muškarci s tajnama jesan prizna da san 2 puta suzu pustija ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.