| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muškarci s tajnama u Društvo forumu; ajmo ovako: 1. plač - zna mi se desiti da mi oko zasuzi na neku tužnu situaciju ili kad vidim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama ajmo ovako: 1. plač - zna mi se desiti da mi oko zasuzi na neku tužnu situaciju ili kad vidim kad neko napravi zaista dobro djelo pa čak i na osobnu štetu. jednostavno emocije su jače ![]() 2. ženska pića... pijem martini između ostalog, probao sam cosmo...ne vidim razloga da sam zbog toga manje muško. 3. odbijanje seksa... hehe jako rijetko... ne sjećam se kad sam zadnji put rekao NE ![]() 4. ženske serije... znao pogledati ponekad "Seks i grad" i "Kućanice"...ima par dobrih fora za nasmijati se 5. ženski šasopisi... općenito ne čitam...ako baš nemam u kući nešto drugo onda bacim letimični pogled da ubijem dosadu 6. moda...pratim donekle modu i ima par brendova koje volim i koji mi se sviđaju. normalno je da svatko od nas želi lijepo izgledati u nekoj obleci 7. maženje sa partnericama i davanje nadimaka... apsolutno DA 8. njegovanje... ne depiliram se (nemam baš jaku tapiseriju), režem nokte na vrijeme sam sebi, poslije brijanja stavljam kremu koja u sebi sadrži Q10 9. primjećivanje zgodnih frajera... e Kiki sad si usro sa ovim ... rep - ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama fbs svaka čast ja nevidim ništa loše u tome svemu, naprotiv volim takve dečke, pa i dečki su nježna bića ma koliko god to oni negirali ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Muškarci s tajnama tajnice potpisujem,a fbs tebi svaka čast... meni je fora kad je dečko takav,da ponekad kad mu je teško pusti koju suzu,da pogleda serije sa mnom,ide u šoping i prati modu,pročita neke ženske časopise,mazi se i daje nadimke....... da ne nabrajam sve...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #14 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Nisam znala da postoje ženska pića. Samo da je bavarija žensko pivo ![]() I sve mi je od nabrojanog ok vidjeti kod dečka. OK. Ne pretjerano, ali s vremena na vrijeme zakaj ne ![]() U biti, nekako mi je privlačna ideja biti s dečkom u solariju ![]() A što se tiče primjećivanja zgodnih frajera, normalna stvar da ih primjećuju, samo kaj muški to nikada neće priznati ili komentirati izgled drugog muškarca pa makar im odrezali lijevo jaje ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Muškarci s tajnama dorina, kud baš lijevo,pa ono je obično veće....neće im ništa ostati ![]() ot- slažem se inače sa kolegicom iznad i fbs-om...stvarno je najnormalnija stvar da i muški plaču,da piju "ženska pića" (ionako piju šta god im padne pod ruku ), da imaju par kremica doma i gledaju serije i bace pogled na časopis...to ne umanjiva njihovu muškost ![]() ako dečki gledaju "ženske" serije onda su tetkice,a šta je sa nama curama koje jednako tako gledamo akcijske nabrijane filmove (najbolji primjer Umri muški),šta smo onda mi?! ![]() i naravno da primječuju zgodne frajere,ponekad čak i više nego mi žene...ipak su im konkurencija i moraju ih proučiti da bi bili bolji ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama ![]() E ovako: meni to nista nije novo i sasvim mi je normalno! Nisu svi muskarci radnici u sred shume koji ne smeju ni pogledati u ogledalo!!! Dakle, uznapredovali ste, dragi moji, i ono sto je rafinirano ne bi vam trebalo biti smesno i sramotno! Sta, Kristijan, nikad nisi probao face mask?! ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Upravo to sam htela da ti kazem, nema mrdanja, inace odoshe! Dobar nacin da vas ukrotimo bar na nekoliko minuta! A posle kad progledas....
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Citat:
Pogledam i formulu, boks, rukomet, ponekada i nogomet... Onda s menom fakat nekaj ne štima ![]() A zakaj baš lijevo koje je obično veće??? Eto tako ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

... rep - 

), da imaju par kremica doma i gledaju serije i bace pogled na časopis...to ne umanjiva njihovu muškost