Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Muškarci s tajnama u Društvo forumu; ajmo ovako: 1. plač - zna mi se desiti da mi oko zasuzi na neku tužnu situaciju ili kad vidim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-08, 08:57   #11 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Muškarci s tajnama

ajmo ovako:

1. plač - zna mi se desiti da mi oko zasuzi na neku tužnu situaciju ili kad vidim kad neko napravi zaista dobro djelo pa čak i na osobnu štetu. jednostavno emocije su jače
2. ženska pića... pijem martini između ostalog, probao sam cosmo...ne vidim razloga da sam zbog toga manje muško.
3. odbijanje seksa... hehe jako rijetko... ne sjećam se kad sam zadnji put rekao NE
4. ženske serije... znao pogledati ponekad "Seks i grad" i "Kućanice"...ima par dobrih fora za nasmijati se
5. ženski šasopisi... općenito ne čitam...ako baš nemam u kući nešto drugo onda bacim letimični pogled da ubijem dosadu
6. moda...pratim donekle modu i ima par brendova koje volim i koji mi se sviđaju. normalno je da svatko od nas želi lijepo izgledati u nekoj obleci
7. maženje sa partnericama i davanje nadimaka... apsolutno DA
8. njegovanje... ne depiliram se (nemam baš jaku tapiseriju), režem nokte na vrijeme sam sebi, poslije brijanja stavljam kremu koja u sebi sadrži Q10
9. primjećivanje zgodnih frajera... e Kiki sad si usro sa ovim ... rep -
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 09:03   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

fbs svaka čast
ja nevidim ništa loše u tome svemu, naprotiv volim takve dečke, pa i dečki su nježna bića ma koliko god to oni negirali
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 09:44   #13 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tajnice potpisujem,a fbs tebi svaka čast...
meni je fora kad je dečko takav,da ponekad kad mu je teško pusti koju suzu,da pogleda serije sa mnom,ide u šoping i prati modu,pročita neke ženske časopise,mazi se i daje nadimke....... da ne nabrajam sve...
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 10:44   #14 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nisam znala da postoje ženska pića. Samo da je bavarija žensko pivo

I sve mi je od nabrojanog ok vidjeti kod dečka. OK. Ne pretjerano, ali s vremena na vrijeme zakaj ne

U biti, nekako mi je privlačna ideja biti s dečkom u solariju

A što se tiče primjećivanja zgodnih frajera, normalna stvar da ih primjećuju, samo kaj muški to nikada neće priznati ili komentirati izgled drugog muškarca pa makar im odrezali lijevo jaje
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:01   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,708
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

dorina, kud baš lijevo,pa ono je obično veće....neće im ništa ostati

ot- slažem se inače sa kolegicom iznad i fbs-om...stvarno je najnormalnija stvar da i muški plaču,da piju "ženska pića" (ionako piju šta god im padne pod ruku ), da imaju par kremica doma i gledaju serije i bace pogled na časopis...to ne umanjiva njihovu muškost
ako dečki gledaju "ženske" serije onda su tetkice,a šta je sa nama curama koje jednako tako gledamo akcijske nabrijane filmove (najbolji primjer Umri muški),šta smo onda mi?!

i naravno da primječuju zgodne frajere,ponekad čak i više nego mi žene...ipak su im konkurencija i moraju ih proučiti da bi bili bolji

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:15   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Nisam znala da postoje ženska pića.

E ovako: meni to nista nije novo i sasvim mi je normalno! Nisu svi muskarci radnici u sred shume koji ne smeju ni pogledati u ogledalo!!! Dakle, uznapredovali ste, dragi moji, i ono sto je rafinirano ne bi vam trebalo biti smesno i sramotno!

Sta, Kristijan, nikad nisi probao face mask?!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:16   #17 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

looool nisam, ali me uvijek privlačilo ono sa krastavcima na očima hahhaa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:20   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ne sjećam se ali kažu da sam plakao ko ljuta godina kada je otpala glava sa moga mede
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:20   #19 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Upravo to sam htela da ti kazem, nema mrdanja, inace odoshe! Dobar nacin da vas ukrotimo bar na nekoliko minuta!

A posle kad progledas....
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:38   #20 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
ako dečki gledaju "ženske" serije onda su tetkice,a šta je sa nama curama koje jednako tako gledamo akcijske nabrijane filmove (najbolji primjer Umri muški),šta smo onda mi?!
Da fakat? Kaj smo onda mi? Ja sam gledala sve nastavke Umri muški, Smrtonosno oružje, Rocky... te neke "muške" filmove...
Pogledam i formulu, boks, rukomet, ponekada i nogomet... Onda s menom fakat nekaj ne štima

A zakaj baš lijevo koje je obično veće??? Eto tako
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108