| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muškarci s tajnama u Društvo forumu; Mi mu onda dodjemo muskarache! I ja volim fudbal, a ipak sam dama, hihihi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 490
![]() | Re: Muškarci s tajnama ovo je legendarni post, odmah u Hall of fame s njim ![]()
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Je, slažem se. To je najpodlija vrsta po meni. Nebi ja ovo, nebi ja ono. Da, nebi do prve prilike ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Citat:
to su muskarci u tajicama.... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muškarci s tajnama Citat:
![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Muškarci s tajnama Uglavnom, ne plačem često, zna se desit, npr. uvijek na Bambiju (neznam zakaj još uvijek, ali sam ko mali suze lijevao nad Bambijem)I kako dorina kaže ne postoji muškarac koji ne primijeti drugog muškarca, nije da ću se okretati za njime, ali primijetiti da je ljepši od mene naravno da hoću (doduše malo je onih koji nisu )Kaj se magazina tiče, njih skoro pa uopće ne čitam (ni jedan ni drugi). Za piće me boli briga dal je žensko il muško. A za ženske serije tipa "Sex i grad" "Uvod u anatomiju" i slične ne gledam jer su mi užasno dosadni i negledljivi, a dal bi ih gledao sa curom? Pa bi, ali bi ona morala samnom gledat SciFi serije i nogomet (naravno ne bilokoju tekmu) ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Ja to nisam rekla. Naravno da ima. Ja sam samo rekla da je po meni najpodlija ona vrsta muškaraca koji su pas koji ne laje ili ona ja to nikada nebi ili ja sam drugačiji od drugih muškaraca ... Princip je svima isti, a ostalo su nijanse ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 14-05-08 u 20:09. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci s tajnama Te ja zovem licemeri! Cim se pravdaju, svesni su da imaju razlog za to,...u mojim ocima padaju...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

ovo je legendarni post, odmah u Hall of fame s njim 

to su muskarci u tajicama.... 

(neznam zakaj još uvijek, ali sam ko mali suze lijevao nad Bambijem)
Ja to nisam rekla. Naravno da ima.