kao da je već bila ova tema, samo ne znam pod kojim naslovom
uglavnom imam jednu (slika u privitku) koju koristim na putu da ne moram tražiti mobitel i novčanik po autu. inače ju rijetko nosim po gradu, možda ljeti kad sam bez džepova
Da
Ne
Raspravljate o temi Muške torbe aka pederuše u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ajmo frajeri, da vidimo koliko vas koristi ovaj modni dodatak. Moram priznati da i sam koristim jednu ovakvu (slična ovoj ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
kao da je već bila ova tema, samo ne znam pod kojim naslovom
uglavnom imam jednu (slika u privitku) koju koristim na putu da ne moram tražiti mobitel i novčanik po autu. inače ju rijetko nosim po gradu, možda ljeti kad sam bez džepova
I meni se čini da ima slična tema, i to čak mislim da sam je ja otvorio. Ako se ne varam, u muškom kutku, ali davno prije...
Uglavnom, smatram da je muškarac sa torbicom jedna od najgorih stvari koje duševno zdrava osoba može doživjet.
Neizreciv užas, neopisiva gadarija, neizdrživa neprirodna neshvatljiva devijacija.
Ukratko - GROZNO!!!!
P.S. možda bi bilo potrebno definirati razliku između okolopojasne torbice i one koja se nosi preko ramena?![]()
dakle koje su prihvatljivije, okolopojasne ili ove druge?
ako su obje gadarija nema smisla definirati razlike![]()
tražio sam preko searcha, ali nisam ništ našao... ako ima, spojit ćemo...
ja pod pederušom podrazumjevam ovu okopojasnu. za ovu preko ramena ne znam ni jedan naziv...
kad sam išao kupovat i pitao prodavačice imaju li muške torbice, gledale su me s podsmjehom...![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Pa rekao bih da sve ovisi o kontekstu odn. situaciji u kojoj se nose.
Ako je ljeto, i nosiš kratke hlače i majicu, i uopće nemaš džepova, onda bi čak bilo prihvatljivo da okolopojasnu torbicu nosiš oko pojasa jer moraš negdje stavit novčanik, mobitel i ključeve.
Međutim, danas možemo vidjet muške kako te torbice nose u svakoj prigodi, iako su odjeveni u normalne duge hlače i nose jakne koje imaju džepove, ali ipak bez ikakvih problema preko ramena zabace "mušku" torbicu jer je to, kao, "modni detalj"
Složit ćeš se da gornje dvije situacije nisu baš iste.
Ma mislim da je ta tema daaaaavno otvorena, ima tome i koja godina...
Okolopojasna je "pederuša". Ova preko ramena je "kretenuša"![]()
ja to ne nosim, ako mi đepovi budu premali kupit cu hlace s onim bocnima i eto![]()
potaknut temom sjetio sam se da sam davno osvojio jednu ovu preko ramena u birtiji, mislim da ju nikad nisam nosio![]()
kao što rekoh, ja ju nosim zbog praktičnosti, ne jer je neki "modni detalj", kako reče damfisk. od tih stvari ne patim...
uvijek sam nosio novčanik u zadnjem džepu (glupa navika, znam...) i nekoliko puta mi se desilo da mi je ispao tako da je i to jedan od razloga zašto sam se odlučio na ovakav iskorak![]()