| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Pa to bi cure trebale odgovarati a ne muški Svaki će za svoga reći da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
nisam rekla da odgovarate za svog, nego opcenito po vama sto je veliki? jer primjetih zbunjenost muskaraca kod onog pitanja..vecinom je bilo 'definiraj velika kita?' i sl..pa sta vi ne znate sta je velika kita il mislite da to samo mi znamo?![]() | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Jel ti znaš šta su meni "velike sise"??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Gle ovak - ja nisam pitala sta vi mislite sta je po nama velika kita, nego samo vase misljenje, znaci sta je po tebi velika kita..kuis? I kita ima puno prakticniju funkciju nego sise zato se i vodi rasprava o tome, a ja ne znam sta su po tebi velike sise, ali mogu pretpostavit .. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prosječna veličina penisa u erekciji kod Europljana je od 13 do 17 cm, kod Azijaca 8-10 cm, a kod Afrikanaca 15-20 cm. Pa birajte što vam odgovara...,)
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

32 52.....

..