| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino Prosječna veličina penisa u erekciji kod Europljana je od 13 do 17 cm, kod Azijaca 8-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 461
![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja X ti imas crnu mambu u gacama 100% je 20+
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #114 (permalink) | ||||||||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Ovo je jedna od najsmješnijih tema..kolko stranica za 2 dana ![]() Pa da se i ja malo zezam s vama.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
..Ali to vam je isto kao kad ste vi cure u badiću. Vrlo malo možete sakrit. Trudim se da ne buljim, ali da se razumijemo, skoro sve vam se vidi ![]() Citat:
![]() Ali već godinama se pitam, jel vi osjećate da vam cice skaču kada hodate, trčite ili idete po stepenicama? Mislim, koliko god se ja pravio da ne vidim, vidio sam da neki put lete na sve strane ![]() Citat:
a nije valjda ni moj za bacit ha ha Opet bi mogao povuć paralelu sa cicama ![]() Citat:
![]() Citat:
l...a kad sam vidio ovo... Citat:
![]() Zadnji Uredio Dar1 : 24-03-08 u 19:00. | ||||||||||
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 492
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Ovaj..ova tvoja pitanja na siske imas u posebnoj temi u 'ljepota i zdravlje', a ovo je parodija na tu temu ![]() pa tam potrazi odgovore ![]() |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? dobar, jako dobar.... Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? baš i ne. nema tu ništa teško. Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? gadan.osjećam se kao da i ja stojim u nekakvom uskom prostoru. suosjećam s njim i jedva čekam da skinem te gaće. Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? jeben je filing samo što si na javnom mjestu pa je kao neki bed. meni nije. pusti selo neka priča. Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? ![]() meni je super neka gleda ko šta oće. Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? naravno da se osjeća, al ne smeta. Kako on može smetati? Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? nije za bacit i nisam zavidan. Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? ne Jeste li ponosni na svog pimpaca? jakoooo. [/quote]Zadnji Uredio mirko_zg : 24-03-08 u 22:02. |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja dobra tema ![]() Kakav je feeling imati jaja? odličan, uvijek se imaš za što počešat ![]() ![]() Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? ne Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? ne nosim uske nikad, ja volim kad je sve to fino prozračno , a ne da mi se saftaju jaja ![]() Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? neugodan, uglavnom probaš sakrit ili ga nabrzinu namjestit ![]() Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? ponosno ![]() Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? osjećam ga, ali ne smeta, dapače ![]() Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? nisam, po prirodi nisam zavidan na ništa, jebe mi se , šta mi je priroda dala dala je, i mislim da je i više nego dobro ![]() ![]() Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? ne mislim Jeste li ponosni na svog pimpaca? o da ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.