Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino Prosječna veličina penisa u erekciji kod Europljana je od 13 do 17 cm, kod Azijaca 8-...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 18:07   #111 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Prosječna veličina penisa u erekciji kod Europljana je od 13 do 17 cm, kod Azijaca 8-10 cm, a kod Afrikanaca 15-20 cm.

Pa birajte što vam odgovara...,)
živim s crncem!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:08   #112 (permalink)
Dps

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,288
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

otisla kod crnca zbog 3 cm...
imam ja jahtu od 15-20m
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:45   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 461
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

X ti imas crnu mambu u gacama 100% je 20+
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:54   #114 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Ovo je jedna od najsmješnijih tema..kolko stranica za 2 dana
Pa da se i ja malo zezam s vama..
Citat:
Kakav je feeling imati jaja?
Normalan. Ja se pitam kakav je feeling imati cice?
Citat:
Jel osjecate kao neku tezinu u gacama?
Ne. Jel vi osjećate neku težinu u grudnjaku?
Citat:
Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?
Nikada nemam uske hlače pa ne znam. Valjda nije ugodno.
Citat:
Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku?
Nije ugodno ali nikad nemam hlače kroz koje se baš nazire, pa se jednostavno malo sjednem i prekrižim noge. dok prođe
Citat:
Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje?
Imam baš taj feeling i nije mi baš ugodno, ali šta možeš, to se ne može izbjeći jer se jednostavno vidi.

..Ali to vam je isto kao kad ste vi cure u badiću. Vrlo malo možete sakrit.
Trudim se da ne buljim, ali da se razumijemo, skoro sve vam se vidi
Citat:
Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?
Ne, ali neki put moram popravit prije nego ću zajahat na motor
Ali već godinama se pitam, jel vi osjećate da vam cice skaču kada hodate, trčite ili idete po stepenicama?
Mislim, koliko god se ja pravio da ne vidim, vidio sam da neki put lete na sve strane
Citat:
Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?
Da. Ja bi da mi je duplo veći a nije valjda ni moj za bacit ha ha
Opet bi mogao povuć paralelu sa cicama
Citat:
Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki?
Nemam tako velikog pa ne mogu to odgovorit, ali da imam duplo većeg, mislim da bi rasturao ko neki na ovom forumu
Citat:
Jeste li ponosni na svog pimpaca?
zadovoljan l

...a kad sam vidio ovo...
Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Ali jesi ti ikad osjetila da ti klitač onako zatitra
Počne bezrazložno titrat i tako neko kratko vrijeme, onda si malo sretna..

Zadnji Uredio Dar1 : 24-03-08 u 19:00.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:58   #115 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 492
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Ovaj..ova tvoja pitanja na siske imas u posebnoj temi u 'ljepota i zdravlje', a ovo je parodija na tu temu
pa tam potrazi odgovore
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 19:02   #116 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Samo sam usporedio. To je normalno da se cure čude muškim stvarima i obratno.
Neću sada tražit odgovore. Saznat ću jednog dana
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 22:00   #117 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
mirko_zg se izdvaja iz mase

dobar, jako dobar....

baš i ne. nema tu ništa teško.

Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?
gadan.osjećam se kao da i ja stojim u nekakvom uskom prostoru. suosjećam s njim i jedva čekam da skinem te gaće.

Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku?
jeben je filing samo što si na javnom mjestu pa je kao neki bed. meni nije. pusti selo neka priča.

Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje?

meni je super neka gleda ko šta oće.
Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?
naravno da se osjeća, al ne smeta. Kako on može smetati?

Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?

nije za bacit i nisam zavidan.

ne
jakoooo.

[/quote]

Zadnji Uredio mirko_zg : 24-03-08 u 22:02.
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 22:03   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 492
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Ej curke, a zakaj mi nismo tak je*eno ponosne na nase pice ko decki na Njega
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 22:04   #119 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,347
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

dobra tema

odličan, uvijek se imaš za što počešat

ne

ne nosim uske nikad, ja volim kad je sve to fino prozračno , a ne da mi se saftaju jaja

neugodan, uglavnom probaš sakrit ili ga nabrzinu namjestit

ponosno

osjećam ga, ali ne smeta, dapače

nisam, po prirodi nisam zavidan na ništa, jebe mi se , šta mi je priroda dala dala je, i mislim da je i više nego dobro

ne mislim

o da
Star 24-03-08, 23:08   #120 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Poruka: 1,122
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Ej curke, a zakaj mi nismo tak je*eno ponosne na nase pice ko decki na Njega
to bi se i ja zapitao da sam na vašem mjestu
nikad nitko ništa ne pita o picama, a niti vi o njima ne govorite
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113