| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: denserica Ej curke, a zakaj mi nismo tak je*eno ponosne na nase pice ko decki na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() ![]() Hahha istoo, na ulici smo bili, ja ga zagrlila, poljubila par puta i ono hop.... ![]() I onda ja namerno malo ga zezam pa opet ....ahhaaha i onda kao i tvoj dečko, kao čačka mobs ili počne nešto drugo pričati samo da mi se spusti. ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| | |
| | #133 (permalink) | ||||||||
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 478
![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Nepraktichna su. ![]() Fino ih je imati, simbol prave mushkosti. ![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Naime, imam neobichnu kontrolu nad penisom ( ). Ako che mi se dignuti, onda i hoche, ali na moju naredbu. U suprotnom ako neche, to je takodjer naredba od mene. ![]() Vjerujte mi. Naime, prije te spoznaje mi se znalo dichi u osnovnoj shkoli jer sam bio napaljen i mashtao sam pod satom. Kako bih to prikrio, malo sam se njihao bokovima ne bi li se popeo do kraja i tako mi ostane, pritisnut trapericama u uzdignutom stanju. Manje se vidi. ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() super tema, valjda chu znati dati +rep ![]() | ||||||||
| | |
| | #134 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard | |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja jebat ga al meni jaja smetaju...kad su ono dole full kull..znash.. e a mi ti na igralistu igramo zivog mrtvog..e sad imam ja tehniku udarca znash.. ali opet..kad dva krkana stanu na gol morash cijelom silom ih razvaliti da stisnesh gajbu s 16 mettara... uglavnom..nije da se hvalim imam jak udarac(i susjedima sam prozor razbil)..ali jaja me sprechavaju da imam josh jachi..eh..mislim da sam vech pisal o tome.. moram cijelom nogom raditi veliki zamah i "osovim" se na lijevu..dakle sva tezina (a ima je ) na lijevoj nozi (mora se izvoditi u kopačkama,mozhe i u tenisicama ali nesmije biti rosa da se ne spičkaš ko djubre po vinogradu..znam dogodilo se ne jednom..) e i sad kako radish veliki krug desnom nogom (zashto veliki? zato jer spomenuti krkani na golu misle da cu je ruknuti punom ili unutarnjom tj unutarnjim dijelom kopachke ja ju zviznem vanjskim pa treba malo shiri kut nogom raditi - to se sve odvija u djelichu sekunde..) e i tak ti "stojish" na lijevoj desna u zraku "odvaja" se od tijela..jaja su zhiva bicha pa i na njih djeluje sila tezha kao i na nas (ta sila vam je opisana tam kod vinograda i spičkavanja)i jaja padaju u slobodan prostor (nešto slicno kao pipo inzaghi u 16-tercu protivnika) i tu dolazi do velikog SRANJA! zashto zato jer su upala jaja u slobodan prostor noga kako zatvara krug vracha se u prirodniji polozhaj tj u "onaj prostor di su jaja opala" i tu se vrshi mrvljenje tochno kao na mlinskom kamenu (znate kak se brashno prije radilo)i mosh ga jebat..presjeche te jaka i tupa bol i ti jednostavno padas na pod..ali zabijesh gol..i tako unedogled.. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Sine, ima i tu rjesenja. Uske gace koje sprijecavaju slobodu utjecaja centrifuge i sile teže na tvoju buducu decu. sve se moze kad se hoće pa čak i zivotinjski napucati žogu
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja ma jebat ga..al onda kod zamaha il pucaju gache il pucaju prepone od gacha.. ma serem...koji si ti kralj..gaće...jebote gaće su me sjbeale i uništile mi nogometnu karijeru..fak |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.