| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Odlična tema!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? Jaja su zakon...osim kad na tekmi poberem pun sut u njih Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? pa ima neka tezina,ali nije sad da su dve kile u njima...inace imam natprosjecno velika jaja,a to zapravo znaci da si plodniji Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?A osjecas se sputano,ali postoje bokserice u kojima se osjecas fakat dobro Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? ma hebe mi se,nek se vidi sta imam...osim ako nije bas pretjerano Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? Da ![]() Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?Osjecam ga itekako,ali ne smeta Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?Nisam zavidan jer su mi neke pojedinke iz mog drustva rekle da je velicina za svaku pohvalu Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki?Mislim da tehnika igra vecu ulogu Jeste li ponosni na svog pimpaca?daaaaaaaaa ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() Kakav je feeling imati jaja? neznam kako je nemati ih Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? ne Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? very bad, još ako se digne, a nema kamo ![]() Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? pokušavam prekriti kako god je moguće Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? pa i ne baš Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? uvijek je prisutan, ali ne smeta Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? veće je uvijek bolje, ali ne treba značiti da je i praktičnije Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? neznam što misliš pod "velikom kitom", ali znam da je dokazano da veličina nema nikakve veze u krevetu Jeste li ponosni na svog pimpaca? normalno | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? Ne znam kakav je nemati, pa ne mogu usporediti... Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? Samo kad obratim pažnju, čovjek se navikne. Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? Tijesan... ali bolje da je sputan nego da luta. Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? Gurnem ruke u džepove i glumim neki glup stav. Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? Osjećam se ponosno, al ne mislim da netko bulji. Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? Ne. Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? Naravno... Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? Nisam vlasnik velike kite, pa se neću praviti da odgovaram na pitanje. Jeste li ponosni na svog pimpaca? Naravno.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? nekad kad igram nogomet poželim da su mi na leđima ali inače superJel osjecate kao neku tezinu u gacama? ma ne, slobodno se njišu Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? malo steže ![]() Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? nastojim što dulje sjedit ili neprimjetno ga pomaknut u okomitu ravninu da se priljepi uz tijelo ![]() Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? nekad da, nekad ne Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? pa ponekad se jaja zanjišu inače je kao ninja-ne znaš da je tu ![]() Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? ponekad i to onda kad nisam zadovoljan ničim al inače sve 5 ![]() Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? ako ne znam the moves onda mi niš ne vrijedi ni veliki ni srednji ni mali ![]() Jeste li ponosni na svog pimpaca? ofkors always and 4ever ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Jao decki pa kak ste vi supač meni bas ![]() nisam ocekivala toliki odaziv, ali vec polako imam uvid kak je imati muski spolni organ ![]() najjaci su mi odgovori na pitanje Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? al iskreni ste, nema sta..svaka cast.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Kakav je feeling imati jaja? jebiga, uglavnom ne razmišljam o njima, al nekad imam osjećaj kao da mi se među nogama klate dva vrlo osjetljiva brazilska oraha koja svaki čas neko može udarit il razbit. Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? ponekad, kad sam napaljen , osjećam kao da sam sam bog ljubavi, sva moja snaga je u tom trenutku skoncentrirana u malim gaćama, tako da je sva težina premještena dole. kad velika glava preuzme ponovo funkciju onda uglavnom osjećam (ako se baš zamislim) kako mi se među nogama klati neka poluispuhana vreća Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? nekad napaljujući, nekad užasni i iritirajući. zavisi od situacije. ako je draga u blizini, onda je afrodizijak držati zmiju sputanu.[/B] Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? [B]uuuuuuu. to je jako neugodno. što je najgore, uvjek se, mamu mu , digne kad ne treba, u autobusu, tramvaju, i što više govorim i mislim u sebi : "spusti, se spusti idiote", izdajnik sve radi suprotno: diže se, bubri i cvjeta ko. izvodio sam svakakve akrobacije kako bih prikrio izdajničke impulse. ko fol, češem se po listu, vežem patike ili čučnem dok ne pobjegnem na neutralno područje Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? pa kad sam na plaži to nekad zna bit i imponirajuće, ako nije perverznjački dignut, nekd se mrcina vid jel, jebiga to je neminovno a nekad je baš neugodno, onda obično legnem na trbuh na plaži Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? [i]Da, često. Pogotovo kad sam u trenerci poslije treninga, a zaboravio sam ponijeti gaće, onda se bemu, klati ko klatno[/I]. Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? Jesam. Volio bih imati pajser od 25 i da je malo deblji. ![]() Mada je on i ovako - monstrum al jebiga , čojk je uvjek pohlepan Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? [B]Da. Mislim da jesam. Lijep je taj osjećaj kad popuniš sav vakum u rupici. lijepo je gledati, kad se maca muči da popapa mrcinu ![]() Jeste li ponosni na svog pimpaca? Veoma. Volim svog šabana Nije me nikad razočarao[/B]
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 23-03-08 u 21:51. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja ![]() ![]() ![]() a nasmijah se posteno bas.. nije vam lako s tim dolje bome..stalno vas podsjeca da ga imate valjda od tuda svi ostali problemi u glavi(pravoj glavi) hm koja je prava u biti![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja ![]() ![]() kak je dobro bit zensko ma radije imam mengu i sva druga sranja zenska i sl, neg da mi se nekaj ljuljka izmedju nogu stalno![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

, digne kad ne treba, u autobusu, tramvaju, i što više govorim i mislim u sebi : "spusti, se spusti idiote", izdajnik sve radi suprotno: diže se, bubri i cvjeta ko.