| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ali zanimljivo,nitko nije ljubomoran na velike, a kamo god se okrenes svi hoce vecega Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Ja sam ljubomoran.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Pa i ja isto... od kud ideja da nismo ljubomorni... kaj to nije normalno??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja pa ne znam ni ja, vidiš da curke izmišljaju. ja sam ljubomoran, pogotovo na one crnce, jebo te koje monstrume imaju. i još ubiše brašno u bjelkinjama. nabijaju nam komplekse
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() evo iskreno, ja ne bi da me crnac bas..nisam nikakav rasist, ali ne bi..ja volim onak bjelacku lijepu prosjecnu kitu, a ne nekog crnog monstruma ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? ne bih znal, neznam kako je bez ![]() Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? ne.. Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? i nije baš neki, a zna i svrbež ulovit ako su jako uske uglavnom jedva čekaš da se oslobodiš Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? sjeban osjećaj, pokušavaš prikrit nekako, recimo sjedneš negdje ili tako nešto ![]() Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? kao komad mesa ![]() Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? osjećam ga , al ne smeta ![]() Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? možda i da malo, kao u i svemu uvijek smo zavidni nekome tko ima nešto bolje, isto kao šta ste vi curke zavidne onima koje imaju bolje cicke dobro nebih rekao zavidnost nego šta ja znam kako da se izrazimZa vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? aha ovo je trik pitanje a definicija velikog je ? ![]() Jeste li ponosni na svog pimpaca? da. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

dobro nebih rekao zavidnost nego šta ja znam kako da se izrazim