Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ali zanimljivo,nitko nije ljubomoran na velike, a kamo god se okrenes svi hoce vecega Ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 23:18   #51 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,585
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
ali zanimljivo,nitko nije ljubomoran na velike, a kamo god se okrenes svi hoce vecega
Ja sam ljubomoran.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:25   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

i ja bih volio većeg, napisao sam. iako sam zadovoljan sadašnjom veličinom.
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:26   #53 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Pa i ja isto... od kud ideja da nismo ljubomorni... kaj to nije normalno??
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:28   #54 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,609
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

I ja bih sad...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:30   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

pa ne znam ni ja, vidiš da curke izmišljaju. ja sam ljubomoran, pogotovo na one crnce, jebo te koje monstrume imaju. i još ubiše brašno u bjelkinjama. nabijaju nam komplekse
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:32   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 3,093
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
I ja bih sad...
Ti se možeš namiriti plastikom i gumom, mi ne.....
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:34   #57 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,609
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Neeeee....ja hocu original!!!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:35   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 527
denserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
pa ne znam ni ja, vidiš da curke izmišljaju. ja sam ljubomoran, pogotovo na one crnce, jebo te koje monstrume imaju. i još ubiše brašno u bjelkinjama. nabijaju nam komplekse
Ma nee, pa nema zime decki
evo iskreno, ja ne bi da me crnac bas..nisam nikakav rasist, ali ne bi..ja volim onak bjelacku lijepu prosjecnu kitu, a ne nekog crnog monstruma
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:38   #59 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Kakav je feeling imati jaja?

ne bih znal, neznam kako je bez

Jel osjecate kao neku tezinu u gacama?

ne..

Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?

i nije baš neki, a zna i svrbež ulovit ako su jako uske uglavnom jedva čekaš da se oslobodiš

Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku?

sjeban osjećaj, pokušavaš prikrit nekako, recimo sjedneš negdje ili tako nešto

Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje?

kao komad mesa

Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?

osjećam ga , al ne smeta

Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?

možda i da malo, kao u i svemu uvijek smo zavidni nekome tko ima nešto bolje, isto kao šta ste vi curke zavidne onima koje imaju bolje cicke dobro nebih rekao zavidnost nego šta ja znam kako da se izrazim

Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki?

aha ovo je trik pitanje a definicija velikog je ?

Jeste li ponosni na svog pimpaca?

da.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:38   #60 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Ma nee, pa nema zime decki
evo iskreno, ja ne bi da me crnac bas..nisam nikakav rasist, ali ne bi..ja volim onak bjelacku lijepu prosjecnu kitu, a ne nekog crnog monstruma
Prosječnu... skužio sam da je to subjektivan izraz...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114