| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Kakav je feeling imati jaja? Nothing special...jedino je tlaka kad je full vruce a nemos se nikako ohladit Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Dps | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? Nothing special...jedino je tlaka kad je full vruce a nemos se nikako ohladit ![]() Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? Ne bas Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? Not so cool Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? Naravno da nije ugodno .Dugo izdises i kratko udeses....splasne ko [nesto] Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? Nije bas lipo... Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? On hoda mene ne ja njega ![]() Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? Ne Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? Nijedna se nije zalila ![]() Jeste li ponosni na svog pimpaca? Nego sto ![]()
__________________ X4rf4xu5 is beyond godlike...Someone kill him! Zadnji Uredio xarfaxus : 24-03-08 u 09:41. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 492
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? Ja nemam onoga šta se malo razvlači u stanju erekcije.....meni je ta razlika nebo i zemlja, tako da mi stvarno ne liči na ništa kad mi je spušten, tako da cure sigurno sa tim nisu očarane..... ![]() ![]() |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja I curke, kakve ste zaključke izvukle iz ankete? Da je gust nas paliti vasim guzama kad se trljate uz nas i onda gledati reakciju kakvu ste napravile. Vragovi jedni zenski ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Meni se ovo najviše sviđa Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ajde da i ja dam svoj doprinos ovako konkretnoj i sa žarom praćenoj temi od ženske strane foruma... ![]() Kakav je feeling imati jaja? Moćan osjećaj....jaja i kita su simbol plodnosti i muškosti....i svaki put kad se napalim s velikim jajima uz kitu iman jeben osjećaj. Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? Inače ne....samo kad me opako tjera ševiti...imam osjećaj napetosti i ponekad tupog bola. Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? Uh to je sranje i neugodno je, posebno u uskim ili broj manjim gaćama, jel ih tiskaju i nije čak ni zdravo ni preporučljivo. Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? Događa se i nije mi baš napeto, glupo mi je da se skuži, ispadneš kao napaljeni idiot, iako ovisi pred kim. Nikad mi nije bilo jasno da ekipa ispod hklača ne nosi gaće, kao neka furka, probao, ali kod mene to ne ide, jer se domah digne i nije higijenski nikako. Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? Ne, ne jebe me to nešto... Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? Ne smeta dok hodam, jedino ako je dignut, pa ga treba namjestiti ili ako se prevuče kožica preko glavića...pa zna biti osjetljivo, samo nek se klati... ![]() Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? Ne, uvijek bi svi htjeli veće od svojih...ali velik je toliko da ne trebam nikome zaviditi... ![]() Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? Znam par ljudi s velkim kitama, ali velikim....i manje više su svi duboko nesretni i nije im baš ljubavni život za pozaviditi...samo problemi. Jeste li ponosni na svog pimpaca? Ponosni smo jedan na drugoga... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #87 (permalink) | ||||||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() Znaš šta - iako je riječ o jajima, osjećaj nema veze sa peradi ![]() Pa i ne baš... više je to osjećaju ugodne popunjenosti Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Jesam li zavidan onima sa većim? Pa jesam... nekako mi se čini da svaki muškarac misli da mu "alat" nije dovoljno velik... Baš kao što svaka žena misli da joj guzica užasno izgleda... Citat:
Ponosan? Pa sad... moj je, kakav jest da jest... ponosan sam na ono što "on" izvodi... a na njega kao takvog - šta ću bit ponosan... mislim, pričvršćen je na mene, pa ako sam ponosan na sebe, valjda sam ponosan i na njega... ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||||||
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 492
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Ok, ajmo ovak decki, vidim da vas neke stvari malo bune --> sto je velika kita? ![]() Pa neka kao dodatno pitanje u temi bude kolika je 'velika kita' i neka odgovara muski dio populacije koje je njihovo misljenje, ali i zenski sto je po njima velika kita.. amo ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:24.