Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Kakav je feeling imati jaja? Nothing special...jedino je tlaka kad je full vruce a nemos se nikako ohladit Jel ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 09:38   #81 (permalink)
Dps

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,288
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus
Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja

Kakav je feeling imati jaja?

Nothing special...jedino je tlaka kad je full vruce a nemos se nikako ohladit

Jel osjecate kao neku tezinu u gacama?

Ne bas

Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?

Not so cool

Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku?

Naravno da nije ugodno .Dugo izdises i kratko udeses....splasne ko [nesto]

Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje?

Nije bas lipo...

Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?

On hoda mene ne ja njega

Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?

Ne

Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki?

Nijedna se nije zalila

Jeste li ponosni na svog pimpaca?

Nego sto

Zadnji Uredio xarfaxus : 24-03-08 u 09:41.
xarfaxus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 09:48   #82 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 492
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje?
Ja nemam onoga šta se malo razvlači u stanju erekcije.....meni je ta razlika nebo i zemlja, tako da mi stvarno ne liči na ništa kad mi je spušten, tako da cure sigurno sa tim nisu očarane.....

denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 13:27   #83 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,953
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

I curke, kakve ste zaključke izvukle iz ankete?
Da je gust nas paliti vasim guzama kad se trljate uz nas i onda gledati reakciju kakvu ste napravile. Vragovi jedni zenski
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 13:37   #84 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Meni se ovo najviše sviđa

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Prije da, ali kako sazrijevam kontam da komad mesa od 25 cm je dosta nepraktican kod seve. Tesko ga je iskoristiti u punom potencijelu, a da to ne boli primateljicu istog. A ja jako volim kod doggya osjetiti zensku guzu na preponama
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 14:34   #85 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja

Ajde da i ja dam svoj doprinos ovako konkretnoj i sa žarom praćenoj temi od ženske strane foruma...

Moćan osjećaj....jaja i kita su simbol plodnosti i muškosti....i svaki put kad se napalim s velikim jajima uz kitu iman jeben osjećaj.

Inače ne....samo kad me opako tjera ševiti...imam osjećaj napetosti i ponekad tupog bola.

Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?

Uh to je sranje i neugodno je, posebno u uskim ili broj manjim gaćama, jel ih tiskaju i nije čak ni zdravo ni preporučljivo.

Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku?

Događa se i nije mi baš napeto, glupo mi je da se skuži, ispadneš kao napaljeni idiot, iako ovisi pred kim. Nikad mi nije bilo jasno da ekipa ispod hklača ne nosi gaće, kao neka furka, probao, ali kod mene to ne ide, jer se domah digne i nije higijenski nikako.

Ne, ne jebe me to nešto...

Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?

Ne smeta dok hodam, jedino ako je dignut, pa ga treba namjestiti ili ako se prevuče kožica preko glavića...pa zna biti osjetljivo, samo nek se klati...

Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?

Ne, uvijek bi svi htjeli veće od svojih...ali velik je toliko da ne trebam nikome zaviditi...

Znam par ljudi s velkim kitama, ali velikim....i manje više su svi duboko nesretni i nije im baš ljubavni život za pozaviditi...samo problemi.

Ponosni smo jedan na drugoga...
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:05   #86 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,600
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
I curke, kakve ste zaključke izvukle iz ankete?
Da je gust nas paliti vasim guzama kad se trljate uz nas i onda gledati reakciju kakvu ste napravile. Vragovi jedni zenski
Uh, obozavam to!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:20   #87 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Potaknula me tema 'dojke, sputanost istih i dodatna pitanja' pa evo otvorih varijaciju sa nekoliko pitanjca za musku populaciju i doticni spolni organ..
pa da vidimo
pa da vidite...

Citat:
Znaš šta - iako je riječ o jajima, osjećaj nema veze sa peradi

Citat:
Pa i ne baš... više je to osjećaju ugodne popunjenosti

Citat:
Pa ovisno o situaciji... ja u principu ne nosim uske hlače, pa to i nije toliko uočljivo, ali kad se dogodi, nastojim sjedit dok se ne "on" spusti

Citat:
Osjećaj je nezgodan (ako sam na javnom mjestu, npr. na plaži ili tako nešto) i da, imam feeling da svi bulje u moje međunožje

Citat:
Osjećam ga dok hodam, naravno. Ali ne smeta. Zašto bi smetao? Pa moj je, nije tuđi, pa da smeta...

Citat:
pa sad... je li moj "za bacit" ili nije, to neka procijene dame koje su ga imale priliku osjetit...

Jesam li zavidan onima sa većim? Pa jesam... nekako mi se čini da svaki muškarac misli da mu "alat" nije dovoljno velik... Baš kao što svaka žena misli da joj guzica užasno izgleda...

Citat:
Šta je to "velika kita"?

Citat:
Ponosan? Pa sad... moj je, kakav jest da jest... ponosan sam na ono što "on" izvodi... a na njega kao takvog - šta ću bit ponosan... mislim, pričvršćen je na mene, pa ako sam ponosan na sebe, valjda sam ponosan i na njega...

Citat:
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:28   #88 (permalink)
Regularni forumas

denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Ok, ajmo ovak decki, vidim da vas neke stvari malo bune --> sto je velika kita?
Pa neka kao dodatno pitanje u temi bude kolika je 'velika kita' i neka odgovara muski dio populacije koje je njihovo misljenje, ali i zenski sto je po njima velika kita..
amo
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:31   #89 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,600
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

ajmo... ogroman - preko 20; velik - neka bude preko 16...
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:36   #90 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
ajmo... ogroman - preko 20; velik - neka bude preko 16...
Ok, molim da decki reagiraju i iznesu svoje misljenje..
ja cu kasnije kad vidim sta ce decki izjaviti
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113