| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) u Društvo forumu; eto,na koji način to pokazujete? i dal uopće pokazujete? šta radite ,kak se ponašate? jel nastavite bit u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) eto,na koji način to pokazujete? i dal uopće pokazujete? šta radite ,kak se ponašate? jel nastavite bit u vezi iz neke navike ili kako bi pokušali spasiti stvar.ili jednostavno odma prekinete?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) a čuj,, hm.... nemaš tu šta pokazivat. ak si se ohladio, ohladio si se. jebe se svima vama, vi ste se imali od koga ohladiti, a ja jadan jajan sam se jedino mogo ohladit od svojih salmonelastih jaja. i pokazo sam im da sam se ohladio od njih, sve sam opro samo njih ne. hehe |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 4nick8or | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) jel ovo ima veze ako si emo ili nema??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) Trenutno sam za ovu jako zapaljena..No, kad mi dosade, mi to brzo riješimo, kulturnim razgovorom, iako sam s dvije do sad baš bila u vezi, da smo živjele zajeno. Ostale su bile samo slučajni prolaznici ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) Ili se direktno kaze, ili se smanji broj poziva i duzina razgovora, uvek je nesto prece nego da se vidimo sa tom osobom, ili smo nekako umorni pa nam nije ni do zivota, odbijamo ljubljenje, mazenje i sex...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) da se ohladim od svoje zenske onda nasa veza nebi imala svrhu i bila bi bezosjecajna, a to ne bi zelio, pa bi prekinuo s njom. isto bi tako prekinio da vidim da se ona ohladila od mene, da sam joj dosadio, da vise ne zeli bit u vezi... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) Citat:
![]() dobro si to rekla ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) Kad dodje do ne poštovanja jedno drugog onda je znak da je došlo do zahladjenja odnosa.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.