| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolje alkoholno piće u Društvo forumu; Ništ posebno đin+tonic+hladno = zakon eto bar meni a što se alternative tiče gemišt od pive mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Koje pivo? Preferiraš li neku vrstu, ili samo ločeš ono što ti se nudi?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #144 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće recimo samo da ne volim žuju i osječko, ostala su pitka, favoriti bavaria, fosters, heineken
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #145 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Ajde dobro... Heineken mi je bez veze... baš onako bez veze... pivo za svačiji okus... bavaria je super za pit u većim količinama Foster's je odličan - ali ima vrlo specifičan okus, ili ga voliš ili ga ne voliš. Nije za široke narodne mase. Jesi probala ikad Kaltenberg ili Zlatorog? To je ovde dole kod nas najrasprostranjenije
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće tequila 2 fingers ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #147 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Zlatorog sigurno nisam, a Kaltenberg nisam sigurna, možda u nekoj od degustacija...Ali to se tako ni ne piše, ne? Ja najčešće pijem bavariju, foster mi je jako pitak, a heineken mi ide uz čevape
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #148 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Citat:
Kako misliš da se to tako ne piše? Ovako se piše - KaltenbergHeineken ide uz sve. U tome i jest problem. Meni je to očajno pivo, rađeno u laboratoriju tako da ima obilježja svih poznatih vrsta piva i da se svidi svima... tipična roba široke potrošnje, nema u sebi ništa posebno, ništa upečatljivo... ma BLJUT!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Zna netko di ima za kupit crno Velebitsko u Zgb. ali u dućanu?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, najbolje, pice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.

Ovako se piše - Kaltenberg