Ja nes ne kuzim kak netko moze pit vodku-juice ili redbull-vodka i reći da mu je fino,pa najodvratnije kaj sam probao su ta dva pića,ali mislim da ga večinom piju cure samo zato kaj ih brzo udari.Pravi autor: eowyn
Raspravljate o temi Najbolje alkoholno piće u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Semafor, zalazak sunca, Bill Gates, a pivu ne pijem...
Ja nes ne kuzim kak netko moze pit vodku-juice ili redbull-vodka i reći da mu je fino,pa najodvratnije kaj sam probao su ta dva pića,ali mislim da ga večinom piju cure samo zato kaj ih brzo udari.Pravi autor: eowyn
ma nije,
piju jer je ko sokic
pametni znaju
Dobro ti je Selo rekao...to jedino od alkohola volim piti jer ne volim alkohol, a tu se alkohol uopće ne osjeti...meni je svako drugo alkoholno piće gadno, ali najgadnije mi je stock colaPravi autor: Brzi
![]()
To curice piju jer red bull ubija okus alkohola, a vodka je najprikladnija za miješanje. Na kraju ispadne bućkuriš, slatka vodica koja se lako pije. Onda se od toga opiju ko letve, ne znaju šta rade pa se sutra nađu na kafici i sklapaju elemente priče od prethodne noći.
E, cure, cure... prvo treba naučit pit i opit se pa onda odabrat omiljeno piće. Sa tim sranjima od vodka-red bulla nikad nećete naučit!
Kako ti možeš za nekoga nešto tvrditi ako ga ne poznaš? Nisu svi ljudi isti pa tako ni sve žene
Uostalom vi dečki znate piti alkohol i volite ga piti, a u stvari se na kraju pokaže da on pije vas, a ne vi njega![]()
Ala šta je naoštrena danas. Replicira na sve strane!Pravi autor: eowyn
![]()
![]()
Nisam to tvrdio sa tebe osobno, jer tebe ne poznajem. Govorio sam uopćeno a na temelju osobnog iskustva. Možda griješim. Kad već raspravljamo o alkoholnim pićima, to je moje objašnjenje zašto žene najčešće piju mješavinu vodka-red bull koja je po mom mišljenju prilično neukusna, a puca jače i brže od prosječnog pića.
BTW - teško je reć pije li aklohol nas ili mi njega, ali to i nije bitno, bitno je da se pije!!!![]()
Meni je čak draža vodka juice od vodke redbull...jednostavno mi je finog okusa i to je to...a kako i zašto druge cure piju to ili bilo koje drugo piće me nije ni briga...Glavno da se pije![]()
Slažem se. Bitno da se pije ono što ti se sviđa.
Inače je vodka vrlo pogodna za mješanje, mislim da je zato curice i najčešće piju. Meni, recimo, uopće nije loša kombinacija vodtka i cola. Vodka juice je bilo moje prvo piće, to se naručivalo tamo nedje u osmom razredu osnovne. To su bili prvi koraci![]()
to znači da si i ti nekad bio curica![]()