| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolje alkoholno piće u Društvo forumu; Da. U osmom razredu. Kasnije sam postao curetina.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-08-05 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 81
![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Ma nis nije ravno Bamby-u (Ribar-Cola) Tekila,Stock i Vodka puno kosta,a ovdje potrosis 20kn 2l da budes pripit,a onda jos 20kn da se zgazis,a onda presjeci sa čašicom tekile,ak hoces da se niceg ne sjecas |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Citat:
Mislim da je to nešto najlošije šta je dostupno široj publici. Svojedobno sam imao običaj pit "Juru" (također jefitno vino) i mislio sam da je loše, ali u usporedbi sa Ribarom, Jure je carski napitak. Ribar - brrrr... Najiskrenije se divim i skidam kapu do poda svima koji to mogu pit. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Citat:
Graševinu ne volim. Inače mi ne pašu kontinetalna vina kod kojih je kiselina izraženija, a ni ne volim mješat vino s mineralnom. Od ovih jefitnih vinskih otrova, ovde dole kod nas se najviše troši Jure i Hvarsko bijelo, sve u rangu od 15 do 45 kn. Međutim, uvijek kad se radi malo veći tulum nađe se netko tko će donijet 10-tak litara svog domaćeg koje je bolje od bilo kojeg kupovnog otrova. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-08-05 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 81
![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Kad smo kod Dalmacije najbolje je vino Prošek brijem da dođe 50kn 1,5l tak je slatko,a udara ko vodka,ko sok je,tak jebeni okus,zas tog nema u Zagrebu :-( ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće E, da. Prošek je desertno vino. Ljudi koji ga ne piju vrlo lako se zajebu, jer ima tri puta više alkohola a slatko je pa se alkohol ne osjeća. Najjeftiniji je oko 50 kn, a imaš i skupih do 150-200 kn i više. To ti se kod nas obično ponudi gostima nakon malo boljeg ručka, uz kolače (dakle, zato i je "desertno"), i u posebnim malim čašicama za prošek. Nije nešto što se ima običaj lokat. Inače je mamurluk od prošeka GADAN da gadniji ne može bit. Oprezno s tim!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, najbolje, pice |
« Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović
|
pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

šta, jesi prešao na stock colu? 

---ex moderator---