| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolje alkoholno piće u Društvo forumu; Znam,jer sam se već opeko,glava mi je pucala slijedece jutro,ali svejedno sam ga opet pil isti dan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Pa ako hoćeš jače vino, ne trebaš se mučit s prošekom. Imaš po ovim megamarketima kupit višku vugavu (bijelo) ili kuć (crno), oni su ti među najjačim dalmatinskim vinima. Crni kuć ti je dobar za miješat s colom. A posljedice su puno podnošljivije nego kod prošeka. Jedino šta dva dana sereš crnilo (ili za one osjetljivije, stolica ti ima neuobičajeno crnu boju) |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolje alkoholno piće što se tiče ribara na njemu sam odrastao čovječe ribar 11kn socijalna kola 6kn i ti si ubijen ko majka . Ima još jedno takvo jeftino vino u Zagrebu i zove se veli jože malo bolje od ribara.
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-08-05 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 81
![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Citat:
Netrebas puno para,a ubijes se od alkohola | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Citat:
| |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje alkoholno piće Ako smo u besparici onda koristimo ovu kombinaciju u mom kvartu Vino bijelo(od susjeda) 1L - 8 kn Studentska fanta Fancy 1L - 4 kn ----------- 12 kn Osjećaj opijenosti i dobro društvo -- NEPROCJENJIVO -- i pljuge 13 kn
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najbolje alkoholno piće Citat:
![]()
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, najbolje, pice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

. Ima još jedno takvo jeftino vino u Zagrebu i zove se veli jože malo bolje od ribara.
Netrebas puno para,a ubijes se od alkohola