| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolje koke na forumu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra A it teice bi se ugurala na moju listu sigurno. Po onim rozim čizmicama vidim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje koke na forumu Citat:
Sad bi ih najradije izvukla iz gradskog deponija i natandrcala na sebe. Hvala, hvala... ![]() A šta je s tobom? Ajde stavi neku slikicu. E da, isprovocirana jednim forumašem, stavila sam svoju sliku. kompjuteraši ružni za plakati!??
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 19-10-07 u 10:26. | |
| | |
| | #112 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje koke na forumu Citat:
A nemam tako lijepe roze, ali htjela sam se sad usllkati s ISTIM ( ) sivim, ali izgleda da su i moje na deponiju. ![]() Citat: | ||
| | |
| | #115 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje koke na forumu Joooj, kak' ja ne volim ovakve teme... Kategorički odbijam nabrajati iz dva razloga, 1. je sa sa senilan i obavezno ću nekoga zaboraviti (ili pak namjerno izostaviti sa spiska) a 2. je da te liste obično govore više o onome koji ih piše nego o onima na listi... ![]() A zašto ne volim te liste? Ja znam kako je to dobiti 0 bodova, i možda to zaslužujem, ali jbg uvijek će se naći netko tko ne zaslužuje 0 bodova pa ih dobije... A ja u toj situaciji (ni previdom, ni stjecajem okolnosti) ne želim pridonostiti... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #116 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje koke na forumu Meni je Teica ekstra. Prirodna, totalno jebozovno ispadne na svakoj slici! I još uvijek se sjećam onog kompletića, sexy profesorica... ![]() Dorina mi je onak za staviti na policu i ne dirati jer ko lutkica Po potrebi u krevet kad ti plišani medo da otkaz ![]() Od članica foruma, ili ex-članica, koje sam upoznala je i Miksi, šta da vam kažem, ja bi ju ženila ![]() Od ovih koje sam vidjela na slikama, Šelbi mi je slatkica, šta ću kad imam fetiš na tete sa naočalama ![]() Evaaaa, eva mi je bombon! Ma šta bombon, krafnica sa čokoladom, vruća, mekana, slaaaatkaaaa ![]() Rado bi vidjela Vatricu i Nef, al ne žele se otkriti ![]() Sve su mi curke na forum slatke, ali u posebnom kutku moga srca zauvijek će ostati Aurorica. ![]() A Cina, što je ona brate mili grda, fuuuuuuj. Užas! (to kažem zato što je ljubav mog života, da nekome ne bi palo na pamet da ju ukrade )
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Lokacija: druga dimenzija Godina: 28
Poruka: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koji su vaših top 5 forumašica koje biste prasnuli; evo ja sam novi, pa odoh istraživati po slikama ovog foruma.... ![]() 1. aurorica 2. bitcharka 3. mimy 4. aliza 5. penelope .........prostudirao sam malo po forumu..... ![]() ![]() ![]() sad sam vidio i evu, i ona je jebena.... ![]() Zadnji Uredio daidza : 05-11-07 u 10:14. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, koke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

A nemam tako lijepe roze, ali htjela sam se sad usllkati s ISTIM (

Po potrebi u krevet kad ti plišani medo da otkaz