| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja u Društvo forumu; Gledam Ratkajeve i klebarim se ko prase. Žene brbljaju a likovi odgovaraju: 1. slučaj: „Od tvog kvocanja ne mogu pratit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Gledam Ratkajeve i klebarim se ko prase. ![]() Žene brbljaju a likovi odgovaraju: 1. slučaj: „Od tvog kvocanja ne mogu pratit svoje misli.“ 2. slučaj: „Naravno da ne slušam što pričaš, imam važnijeg posla.“ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Ma samo se iskljucin kad pocmu onda to ovako izgleda ... opet mi nisi napra..... bla bla bla bla bla bla bla bla ... kad ces bla bla bla...
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| charolastra | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja I onda mu ova odgovori "Ma nije bitno. Ionako si mi draži kad šutiš" ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Tu ide ona poslovica: "Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego mljeti i maknuti svaku sumnju......" Sorry, mala, morao šam.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Ih jesi me ![]() Ionak je istina da ste uglavnom pametniji kad ste tiho (čast iznimkama) ![]() (zezam se) ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-08 Godina: 23
Poruka: 9
![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Mi možda malo više pričamo, ali to je zato što imamo što reči. ... ajde bar ne gledamo Ratkajeve... ![]() ![]()
__________________ Predugo je u ženi bio skriven rob i tiranin - zato žena još nije sposobna za prijateljstvo; ona poznaje samo ljubav. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Forumaš je m ![]() ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 12-02-08 u 22:29. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.