| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja u Društvo forumu; Ne robujte predrasudama, Ratkajevi su bolji od Simsonovih! Ni ja nisam ispočetka gledao (možda prvi mjesec) al sad ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Ne robujte predrasudama, Ratkajevi su bolji od Simsonovih! ![]() Ni ja nisam ispočetka gledao (možda prvi mjesec) al sad ne propuštam, a evo i zašto: gledam reprizu od jučer: "Reci mi imaš li ti neku rupu u glavi iz koje ti curi mozak? To te ozbiljno pitam!" "Sad mi je jasno zašto se nikad nisam htio ženit!" "Ne prekidaj me i dopusti mi da dovršim jednu prokletu misao!" "nije mi sada ni do čega, upropastila si mi dan, hvala ti na tome." "Prestani!!!!" (lik lupi nogom u fotelju i onda par puta šakom o zid) Možda bi ti i odgovorio da ne pretsaneš kvocati!" Citat:
i na to se on (dok ona i dalje brblja) zagleda u nju (valjda ne vjeruje kolka joj je praznina u glavi) par puta nesvjesno mrdne glavu lijevo-desno i i pogleda gore ulijevo. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Japanka ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Citat:
2.slučaj: "pametniji si kad šutiš" ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja Danas iz ratkajevih ![]() Situacija 1. Počeo je II. sv, rat. Muž kaže ženi: „Morat ćemo se paziti, rat je počeo!“ Ona: „rat, rat, rat, samo o ratu, ima li što drugo da pričamo?“ On: „Ajde pravit ćemo se da ovo pitanje nisam čuo.“ Situacija 2. Drugi m-ž par. Ona se ljuti i kao šuti 10-tak sekundi pa kaže: „Kako se usuđuješ?“ On: „A nisi zanijemila?! Već sam se uplašio, jer su pretrage jako skupe.“ … ona će njemu: „Osvetit ću ti se!“ On: „kako? Hoćeš mi prestat kvarit doručak? Prestati trošiti mi novac na skupe kozmetičke proizvode? Prestati živjeti u mom stanu?“ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:14.

i na to se on (dok ona i dalje brblja) zagleda u nju (valjda ne vjeruje kolka joj je praznina u glavi) par puta nesvjesno mrdne glavu lijevo-desno i i pogleda gore ulijevo.