Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja u Društvo forumu; sad gledam reprizu kaze frajer: ' frekvenca tvog glasa mi ometa misli pa nemogu da razmisljam, molim te da izadjes '...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-02-08, 08:32   #21 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,386
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad
Re: Najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja

sad gledam reprizu kaze frajer: ' frekvenca tvog glasa mi ometa misli pa nemogu da razmisljam, molim te da izadjes '

Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 08:46   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

i ja, evo kompletno:

Ž-m; - „Joj, baš si mi zgodan!“
On: „Jesam ti rekao još u autu da me ostaviš na miru?“
Ona: „Što ti to znači?“
On:„Jednostavno – da me ostaviš na miru. Da me ne dodiruješ, ne dosađuješ, ne zapitkuješ.“

… isti par u idućoj sceni ( Jutro oko 7h, on pijan nakon neprospavane noći a ona hiper-ultra histerična – tek se probudila):

On: „Jesam li ti već rekao da me ostaviš na miru?“
Ona: nešto mrnđa…
On: „Oprosti mogu li te nešto zamoliti?“
Ona: „Reci!““
On: „Okreni svoju guzu naljevo krug i izađi iz prostorije i ostavi me par sati na miru.“
Ona: „Kako si bezobrazan!“
On:“Nemoj to svatit ništa lično ali frekvencija tvoga glasa, ometa moje misli!“
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 10:18   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

sebastijane, pa ti si veći ovisnik o ovoj sapunici nego moja nona, mama, i teta zajedno!!!

UŽIVAJ!!!
Star 14-02-08, 11:41   #24 (permalink)
Regularni forumas

evo onda nešto što mi se duboko urezalo u sječanje prije neka 2-3 tjedna.

Serija "Dobre namjere"

Glavni mafijaš već duže vrijeme vara prezgodnu ženu s isto tako zgodnom ženskom. Čovjek je teški kriminalac, ubija za ništa, reže jaja protivnicima, za propuste svoje vlastite ljude mlati skoro do smrti. Opak lik do boli.

Mala je apsolventica na pravu il tak nešto. Dronfulja teška i umišljena do boli.

Nakon što ju je razvaljivao par epizoda i zadovoljila njega a i sve nas dolazi ona do njega jebozovnim hodom i nešto serka- no ne svaća da je i njemu a i nama već dopistila ,

tip se raspizdi, jednom rukom je čapi za vrat a drugom je čapi za minđu: "Što je mala? Misliš da sam željan tvoje pi..e? Misliš da se svijet okreče oko tvoje p...? A sad odjebi i gubi se!"

Naravno da ne odobravam nasilje ali što je ona očekivala kad je zajebavala tako opasnog tipa? Aplauz?
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 12:54   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nikakve rijeci ne mogu zamijenit - KOKODAKANJE!

puuook puook puuoookoodaaak

kad mi netko pocne kvocat
Star 14-02-08, 13:01   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Da vidite kad meni prije dođu u mene....koja lolčina, sidnu za stol i kad počne, pok pok pok pok pooooookkkkk..... nemoš virovat. Meni se mozak samo isključi i prebaci na neku nižu frekvenciju...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 18:42   #27 (permalink)
Regularni forumas

Evo kako to rade pravi muškarac i već prvi dan braka pokazuje tko je gazda u kući.

Naravno, to je opet scena iz Ratkajevih, iz vremena dok su muški pišali stojeći, jer danas je teško naći takve primjere.

Jutro. Njegova žena i još 2 koke, laprdaju sve u 16 u stanu. Upada lik u bijelim gačama, bijelo potkošulji (a la "Hladno pivo" - samo čista) i bijelim čarapama (ercegovac vulgatis) i drekne:

"Dobro, kakav je ovo kokošinjac ovdje,
oču se ja ovako čitav život budit?"

nasta muk, jedna nakon par sec drugoj nešto komentira i nasta opći razlaz.

Znam da nije smiješno kao one prijašnje izjave ali ima li ko hrabrosti od nas da već prvo bračno jutro tako dominira u kući i rastjera alapače?

Danas da to učiniš, prvo bi te fizički napale, i ako ne bi iste sekunde popušio rastavu i bio proglašen neandertalcom i obiteljskim nasilnikom, ženskim neprijateljem br. 1 u krugu 10 000km, neminovno bi u braku jeo govna zbog toga još bar 5 godina svaki dan.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:32   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,311
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
Ne robujte predrasudama, Ratkajevi su bolji od Simsonovih!

Ni ja nisam ispočetka gledao (možda prvi mjesec) al sad ne propuštam, a evo i zašto:

gledam reprizu od jučer:

"Reci mi imaš li ti neku rupu u glavi iz koje ti curi mozak?
To te ozbiljno pitam!"

"Sad mi je jasno zašto se nikad nisam htio ženit!"

"Ne prekidaj me i dopusti mi da dovršim jednu prokletu misao!"

"nije mi sada ni do čega, upropastila si mi dan, hvala ti na tome."

"Prestani!!!!" (lik lupi nogom u fotelju i onda par puta šakom o zid)

Možda bi ti i odgovorio da ne pretsaneš kvocati!"

istina i na to se on (dok ona i dalje brblja) zagleda u nju (valjda ne vjeruje kolka joj je praznina u glavi) par puta nesvjesno mrdne glavu lijevo-desno i i pogleda gore ulijevo.
Kaj kad počnu ratkajevi blokić u ruke, kemijska i ožeži
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:42   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ja se pitam zašto neko uopće želi trošiti svoju energiju na kvocanje i na ratkajeve...Šta su to ratkajeve?
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 17:09   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 613
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Opet nisi spustio dasku u wc-u!!!

Nisi je ni ti dignula pa ne pravim nikakvu frku!!!

Iz iskustva znam da najbolji „ugasi“ na ženska kvocanja je:
1. Da draga, potpuno si upravu.
2. Oprosti, nisam htio (nisam znao itd.).
3.

Samo je problem ako ju neslušam pa neznam koju opciju trebam upotrebit.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111