| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najgore pivo :D u Društvo forumu; Aha...aj da vas cujem ja cu prva, najgore pivo, koje ja ne bi ni nazvala pivom u biti- Tuborg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| KURŠLUS Datum registracije: 07-03-07 Lokacija: Dubovac 22, 47 000 Karlovac Godina: 23
Poruka: 5,891
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najgore pivo :D Aha...aj da vas cujem ![]() ja cu prva, najgore pivo, koje ja ne bi ni nazvala pivom u biti- Tuborg Green uzas...Murphy's...ako se dobro sjecam, platila jebenih 15 kuna za limenku i razocarala se okus- kao da sam jela olovku ![]() Bavaria ...pogotovo ona 8.6 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,807
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgore pivo :D favorit pivo (buzetska pivovara) i osjecko pivo
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 35
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgore pivo :D Citat:
![]() meni su baš green i bavaria ok ![]() loša , ostala piva ne pijem često i ne mogu se odrediti baš koje je najlošije![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgore pivo :D uff bavaria 8.6 ne znan moze li se to nazvat pivom... nekad davno je bila ok, al sad ![]()
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgore pivo :D Meni je Bavaria bas dobra. Ne volim "jaka" piva. Rađe onda strusim žesticu i bok. Volim ta "prozračna" piva. Meni je recimo Karlovačko pregorko i jako i ne paše nikako...
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu |
| | |
![]() |
| Tagovi: osim, toplog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.

uzas...