Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Najgore pivo :D u Društvo forumu; Aha...aj da vas cujem ja cu prva, najgore pivo, koje ja ne bi ni nazvala pivom u biti- Tuborg ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-09, 13:24   #1 (permalink)
KURŠLUS

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 23
Poruka: 5,891
cina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijama
Najgore pivo :D

Aha...aj da vas cujem

ja cu prva, najgore pivo, koje ja ne bi ni nazvala pivom u biti- Tuborg Green uzas...

Murphy's...ako se dobro sjecam, platila jebenih 15 kuna za limenku i razocarala se okus- kao da sam jela olovku

Bavaria ...pogotovo ona 8.6
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 13:45   #2 (permalink)
moderator foruma

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 35
Poruka: 14,807
fat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Foruma
Re: Najgore pivo :D

favorit pivo (buzetska pivovara) i osjecko pivo

Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 13:47   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 35
Poruka: 3,124
Moneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svima

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
Aha...aj da vas cujem

ja cu prva, najgore pivo, koje ja ne bi ni nazvala pivom u biti- Tuborg Green uzas...

Bavaria ...pogotovo ona 8.6
nemoj, cino, tako

meni su baš green i bavaria ok

loša, ostala piva ne pijem često i ne mogu se odrediti baš koje je najlošije

kako dodati youtube filmiće na forum?
Moneypenny je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 13:50   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 18
Poruka: 6,256
lol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobar

Ožujsko.
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 13:55   #5 (permalink)
Persona non grata

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 22
Poruka: 17,019
Sahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijama

uff bavaria 8.6 ne znan moze li se to nazvat pivom... nekad davno je bila ok, al sad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 14:03   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 2
Poruka: 5,111
tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti

Bavaria
Tuborg green
Heineken

:bljuv

A ne volim ni pšenična piva.
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 14:07   #7 (permalink)
KURŠLUS

cina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijama

Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
nemoj, cino, tako

meni su baš green i bavaria ok

loša, ostala piva ne pijem često i ne mogu se odrediti baš koje je najlošije

a jebiga, ta dva "piva" kad vidim najezim se sva...
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 14:10   #8 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti

Meni je Bavaria bas dobra. Ne volim "jaka" piva. Rađe onda strusim žesticu i bok. Volim ta "prozračna" piva.
Meni je recimo Karlovačko pregorko i jako i ne paše nikako...
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 14:11   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 2
Poruka: 5,111
tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti

Corona extra, bljak
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-09, 14:14   #10 (permalink)
KURŠLUS

osjecko
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: osim, toplog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114