Pan je ok, popravio se znatno, nemam ništa protiv da ga popijem, a Tuborg... Pa ne zovu ga bzvz Glavoboljček...![]()
Raspravljate o temi Najgore pivo :D u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: TrebaMiPara PAN pokvario mi je dan.A Tuborg je smeče isto.Zanimljivo uvijek me boli glava poslje kad ih pijem. ...
Pan je ok, popravio se znatno, nemam ništa protiv da ga popijem, a Tuborg... Pa ne zovu ga bzvz Glavoboljček...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Evo da ne otvaram novu temu zbog ove zanimljivosti.
Najjače pivo na svijetu
Tamno pivo Samuel Adams Utopias ponos je bostonske pivovare čiji je vlasnik Jim Koch predstavio ovoga vikenda ovogodišnju "berbu".
Utopias svoju jedinstvenu snagu zahvaljuje 15-godišnjem sazrijevanju u drvenim bačvama bostonske pivovare, istima kakve se koriste za sazrijevanje whiskeyja.
Zbog dugog proizvodnog kruga na tržištu se pojavljuje svake dvije godine u ograničenim količinama. U vrijeme blagdana, primjerice. Koch će ove godine na tržište plasirati samo 10 tisuća boca (6,5 dcl) po cijeni od 150 dolara (730 kuna).
Pivo je zabranjeno u 13 američkih država, mahom južnih, u kojima su na snazi stari zakoni koji ograničenje količine alkohola u pivu postavljaju na 14 posto.
Pivo se prodaje u keramičko-bakrenim bocama koje podsjećaju na kotlić. Koch kaže da je Utopias pivo za sofisticirane ljubitelje i trebalo bi ga konzumirati kao šampanjac. "To nije pivo za utakmice vikendom", rekao je.
Ako netko ima viška parica, neću se buniti da me se počasti.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
najgore?Vjerojatno Lowenbraun..premda mi je u uskoj konkurenciji za 2.mjesto bavaria pan i tuborg....to su mi tako mrske pive...
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
karlovačko je bilo predobro, to je jedna od najstarijih pivovara na ovim prostorima i Austrijanci su odabrali položaj nakon pomnih testiranja voda - borlinska voda (dio grada u kojem je pivovara) je fenomenalna...ali otkada su to sve preuzeli stranci pivo je stvarno očajnotko zna kako ga danas rade...a kaj je najgore, i dalje dobijaju međunarodne nagrade, ali to je da se mogu folirat, a to nagrađeno pivo nikad ne dođe do nas običnih potrošača
![]()
Pan(razjebi mi dan) i favorit daleko najlošije !![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
K+ pivo
www.motoevent.net -svi moto eventi na jednom mjestu...
kaltenberg, staročeško, k+
Ja sam frajer za Metro Goldwyn Mayer
jelen pivo, bljak
Bavaria....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................