| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; Bok, ja sam Mile Kitić - povuci me za prezime. <BR>- Mala, daj pičke, znam da je imaš! <... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | najgori uleti Bok, ja sam Mile Kitić - povuci me za prezime. <BR>- Mala, daj pičke, znam da je imaš! <BR>- Mala, što piješ? - Coca-colu - Pa gdje ti je? <BR>- Čestitam ocu, čestitam majci! <BR>- Mala, što kažeš na pizzu i jebanje? Šta je, ne voliš pizzu?! <BR>- Šinjorina imate li vi nešto dalmatinskog u sebi? - Nemam. - A bi li tili imat? <BR>- A što mala ovdje radi sama?</span></address> <address align="justify"><span style="font-style: normal">- Hej mala, tvoje noge mora da su umorne jer mi hodas po mislima cijelo vrijeme.<br> - Tvoja odjeca bi najlijepse izgledala na stolici pored mojeg kreveta.<br> - Imas lijep nakit, volio bih ga vidjeti na mojem nocnom ormaricu.<br> - Znas sta bi lijepo izgledalo na tebi...? Ja!<br> - Je li ovo kamen u mojem dzepu ili sam sretan sto te vidim.<br> - Je li ovdje tako vruce ili si to ti?!<br> - Imas lijepu majicu. Mozes li je skinuti da je malo bolje pogledam?<br> - Bok mala, ja zaradjujem vise nego sto ti mozes potrositi!<br> - Imas lijepu majicu. Izgledala bi predivno na mojem podu.<br> - Kakav dorucak zelis ujutro?<br> - Kod tebe ili kod mene?<br> - Kakav je osjecaj biti najlijepsa djevojka u gradu?<br> - Jesmo li u rodu? Zelis li biti?<br> - Sta djevojka poput tebe radi na ovakvom mjestu?<br> - Sta si po horoskopu?<br> - Hej, netko je prdnuo! Idemo van...<br> - Kladimo se u 100 kuna da se neces uspjeti skinuti za 30 sekundi!<br> - Dolazis li ovamo cesto?<br> - Gdje si bila cijelog mog zivota?<br> - Idem na Havaje iduci vikend. Hoces li mi se pridruziti?<br> - Vjerujes li u ljubav na prvi pogled ili da ponovo udjem?<br> - Imam jos samo par dana zivota...<br> - Oprosti, mozes li mi razmijeniti tisucu eura?<br> - Prijatelji me zovu Djed Mraz. Hoces li mi sjediti u krilu?<br> - Novi sam u gradu. Mozes li mi pokazati put do tvog stana?<br> - Znas...moj stan ima potpunu zvucnu izolaciju.<br> - Reci mi tko je ukrao zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oci.<br> - Ajme, jesu li prave?!<br> - Hej mala, zelis li zaraditi 100 kuna nabrzinu?<br> - Pijan sam! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Re: najgori uleti Citat:
znači ti si je sjebao | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje