| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; evo jednog od jučer, šećemo frendica i ja Jarunom, uleti tip - cure jeste slobodne (mi:ne), on:šteta, ja imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti evo jednog od jučer, šećemo frendica i ja Jarunom, uleti tip - cure jeste slobodne (mi:ne), on:šteta, ja imam stan i radim wtf? ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #92 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti da, jadno...ali to bi mogao biti prikaz stanja u kojem živimo tj. oni koji rade (bez obzira za koliku lovu) su sretni i misle da imaju prednost pa i u ostvarenju veza...očigledno nezaposlenost hara hrvatskom...jadno
__________________ |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti Citat:
![]() Mene je neki lik slično upao prošli vikend. Pitao me je da ako znam ak ima dobrih ćevapa u Zaprešiću i da kam idem ak bi s njim. On bi se ženio pa vrijedi pitati ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.